• Goed leesbare codes, zelfs onder zware omstandigheden

  Of het nu gaat om verschillende verpakkingsmaterialen en -vormen of uitdagende productieomgevingen, wij hebben codeeroplossingen om de juiste code op uw product te printen, elke keer opnieuw.

 • Ontworpen voor uptime, zelfs in de meest uitdagende productieomgevingen.

  Print codes van hoge kwaliteit met codeersystemen die bestand zijn tegen extreme temperaturen en vochtigheid.

 • Permanente traceerbaarheidscodes met onze nieuwe UV-Laser

  De 7810 Ultraviolet 2W-Laser levert permanente alfanumerieke traceerbaarheidscodes en 2D serialisatiecodes op HDPE/LDPE en andere farmaceutische en medische verpakkingsmaterialen, on-the-fly, onder hoge snelheid.

 • Wanneer impulsaankopen er echt toe doen

  Codeeroplossingen die net zo divers zijn als de snoep & zoetwaren die u produceert. Altijd scherpe codes op uw snoepverpakkingen.

 • Het markeren van onderdelen kan complex zijn, maar dit hoeft niet

  Wij begrijpen lean manufacturing en de complexiteit bij het markeren van onderdelen. Videojet is een betrouwbare partner voor veel toonaangevende OEM-ers en leveranciers. We kunnen u ook helpen!

 • Innovatieve codeeroplossingen voor de drankindustrie

  Videojet kent de uitdagingen aan productielijnen, zoals condensatie op hoge snelheden. We zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een duidelijke code is en wat de impact kan zijn als dit niet leesbaar is.

 • Nieuwe CIJ-printers. 5 jaar productie zonder geplande vervanging van de core of onderdelen.

  De nieuwste toevoegingen aan het Videojet CIJ-portfolio beschikken over Long Life CoreTM-technologie, voor een lagere Total Cost of Ownership en een maximale uptime..

 • Bent u al klaar voor de nieuwe Europese wetgeving op voedingsetiketten?

  Vanaf 13 december 2014 moeten alle voedselproducenten binnen de EU aan nieuwe verpakkingsvoorschriften voor voedseletiketten voldoen.

 • Nieuwe 50W Fiber-Laser
  Grootte 2D-code 5mm 
  Markeersnelheid: 120 m/min.

  Met de 7510 Fiber-Laser heeft u meer markeermogelijkheden om continu de hoogste kwaliteit te realiseren, zelfs met de hoogste snelheden, op plastic verpakkingen en metalen producten

 • Maak kennis met de NIEUWE 9550 met Intelligent MotionTM

  Doet wat geen enkele andere labeler kan

 • Print uitsluitend codes van topkwaliteit - Onze nieuwe lasers bieden uitkomst

  De nieuwe 3130 en 3330 CO2-lasers passen perfect bij uw bedrijf en zijn de ideale oplossing voor het printen van productiecodes.

 • Altijd de juiste code.
  Op elk product. Altijd.
  En overal.

  De nieuwe WebServer-versie van CLARiSUITE™ zorgt ervoor dat u altijd de juiste code op uw product print.

 • DE innovatie in Thermo Inkjet… gebruiksvriendelijk en toepasbaar op diverse materialen

  De Videojet 8610 is de eerste Thermo Inkjetprinter (TIJ) met industriële MEK-inkt.

 • Onze nieuwe Ultra High Speed-printers

  Onze nieuwe UHS is 40% sneller dan zijn voorganger. Bij de meeste productieactiviteiten kan hierdoor een derde coderegel worden toegevoegd zonder in te leveren op de snelheid.

 • Onze nieuwe CleanFlow™-printkop laat uw productielijn langer draaien

  Onze gepatenteerde CleanFlow™-printkop helpt de inktophoping te voorkomen waardoor gewone printers stil kunnen vallen. Beschikbaar op de 1550-, 1650- en nieuwe UHS-printers.

1000-lijn CIJ-printer
VIDEOJET E-NEWS

Altijd op de hoogte blijven van de laatste marktrends, wijzigingen in de wetgeving, nieuwste codeeroplossingen en persoonlijke aanbiedingen met Videojet E-news. Elke maand 1 tot 2 e-mails met branchespecifieke informatie. Meld je nu gratis aan!

VIDEOJET® 9550 PRINT & APPLY SYSTEEM met Intelligent Motion

Videojet introduceert een nieuw codeersysteem voor het printen en aanbrengen van labels. Speciaal ontworpen om uitvaltijd te vermijden en kosten en fouten te beperken. Een gebruiksvriendelijk etiketteersysteem dat zichzelf instelt, zonder gebruik van perslucht met de bekende CLARiTY interface.