• Nieuwe Hi-res Microprinters

  Microprints vanaf 0,6 mm hoog en lijnsnelheden tot 348 m/min, zonder compromissen op de kwaliteit – gegarandeerd meer content op een kleiner printvlak

 • Permanente traceerbaarheidscodes met onze nieuwe UV-Laser

  De 7810 Ultraviolet 2W-Laser levert permanente alfanumerieke traceerbaarheidscodes en 2D serialisatiecodes op HDPE/LDPE en andere farmaceutische en medische verpakkingsmaterialen, on-the-fly, onder hoge snelheid.

 • Bent u al klaar voor de nieuwe Europese wetgeving op voedingsetiketten?

  Vanaf 13 december 2014 moeten alle voedselproducenten binnen de EU aan nieuwe verpakkingsvoorschriften voor voedseletiketten voldoen.

 • Maak kennis met de NIEUWE 9550 met Intelligent MotionTM

  Doet wat geen enkele andere labeler kan

 • Altijd de juiste code.
  Op elk product. Altijd.
  En overal.

  De nieuwe WebServer-versie van CLARiSUITE™ zorgt ervoor dat u altijd de juiste code op uw product print.

 • Onze nieuwe Ultra High Speed-printers

  Onze nieuwe UHS is 40% sneller dan zijn voorganger. Bij de meeste productieactiviteiten kan hierdoor een derde coderegel worden toegevoegd zonder in te leveren op de snelheid.

 • Onze nieuwe CleanFlow™-printkop laat uw productielijn langer draaien

  Onze gepatenteerde CleanFlow™-printkop helpt de inktophoping te voorkomen waardoor gewone printers stil kunnen vallen. Beschikbaar op de 1550-, 1650- en nieuwe UHS-printers.

1000-lijn CIJ-printer
VIDEOJET E-NEWS

Altijd op de hoogte blijven van de laatste marktrends, wijzigingen in de wetgeving, nieuwste codeeroplossingen en persoonlijke aanbiedingen met Videojet E-news. Elke maand 1 tot 2 e-mails met branchespecifieke informatie. Meld je nu gratis aan!

VIDEOJET® 9550 PRINT & APPLY SYSTEEM met Intelligent Motion

Videojet introduceert een nieuw codeersysteem voor het printen en aanbrengen van labels. Speciaal ontworpen om uitvaltijd te vermijden en kosten en fouten te beperken. Een gebruiksvriendelijk etiketteersysteem dat zichzelf instelt, zonder gebruik van perslucht met de bekende CLARiTY interface.