Over ons

Codeer-, markeer- en labeloplossingen voor vrijwel alle toepassingen

Videojet is de grootste leverancier van codeeroplossingen voor producten en dozen in veel verschillende industrieën, zoals de voedselindustrie, drankindustrie, farmaceutische industrie, persoonlijke verzorging, elektronica, chemische industrie en de luchtvaartindustrie. Met ons merk Uptime Peace of Mind® proberen we te luisteren naar de behoeften van onze klanten en zo de juiste combinatie apparatuur, supplies en ondersteuning voor betrouwbare prestaties te leveren.

Videojet heeft als mondiaal leider op het gebied van coderen en markeren wereldwijd meer dan 325.000 systemen geïnstalleerd. Klanten gebruiken onze producten om aan verschillende bedrijfsbehoeften te voldoen, zoals de regelgeving en behoeften op het gebied van logistiek, de toeleveringsketen, productdifferentiatie en merkbescherming. Videojet biedt de grootste serie print- en codeeroplossingen binnen de sector, waaronder continuous inkjet, laser, Thermo Transfer Overprinter, drop-on-demand inkjet, thermo inkjet, en apparatuur voor het printen en aanbrengen van labels.

De package coding management en netwerksoftware van Videojet zorgt voor minder codeerfouten met de nieuwe Code Assurance features. Tevens bieden we softwareoplossingen voor serialisatie, track & trace, merkbescherming en gametoepassingen.

Videojet heeft de grootste en snelste fabrieksservice binnen de branche en is in de unieke positie om een aantal op maat gemaakte service- en ondersteuningsopties aan te bieden om ervoor te zorgen dat de door onze klanten aangeschafte apparatuur betrouwbaar is.

We stellen klanten over de hele wereld al meer dan 40 jaar tevreden

Videojet streeft ernaar kwaliteitsapparatuur en -supplies te bieden, en services die betrouwbaar, efficiënt en eenvoudig in gebruik zijn en weinig onderhoud vereisen. We willen onze klanten de juiste codeer- en markeeroplossing bieden met de nieuwste technologieën, en de beste uptime en laagste gebruikskosten via onze ongeëvenaarde productprestaties en mondiale servicenetwerk. Ons distributienetwerk bestaat uit meer dan 150 distributeurs en toonaangevende wereldwijde OEM’s, en 30 fabrieken verspreid over de wereld , waarbij er meer dan 3000 werknemers in dienst zijn bij Videojet.

Videojet is een betrouwbare en kundige partner voor uw markeer- en codeeroplossingen.

Direct contact

Service Helpdesk
Verbruiksartikelen bestellen
0345 – 636 500

Verkoop en Info
0345 – 636 513