Op PET-flessen printen

Industriële oplossingen om op PET-flessen te printen

Polyethyleenterefthalaat (PET) wordt al heel lang gebruikt als verpakkingsmateriaal voor frisdranken, gebotteld water, energiedranken en fruitdranken, vanwege de sterkte, flexibiliteit en transparantie van dit materiaal. Bovendien winnen PET-flessen terrein op materialen zoals HDPE voor verpakte consumentengoederen zoals shampoo.


Wat is de beste oplossing om PET te coderen?

De toepassingservaring van Videojet met het flessencoderen overspant vele jaren en omvat diepgaande kennis van trends zoals lichtgewicht. PET-flessen worden meestal gemarkeerd met Continuous Inkjet (CIJ) en lasermarkeeroplossingen. Videojet biedt een aantal unieke inktformules die hoogwaardige inkjetcodes op PET geven en biedt lasersystemen voor permanente codes in hoge resolutie.


Neem contact met ons op

Informatie en verkoop codeeroplossingen
0345 – 636 513

 

Aanbevolen oplossingenDocumentatieOp zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.