Folie Coderen

Printen op folie en flexibele verpakkingen

Flexibele verpakkingen, zoals polyethyleen met lage dichtheid en flexibele metaalfolies, worden veel gebruikt voor het verpakken van zoete en hartige snacks. Ze groeien snel vanwege innovaties zoals ritsen, drukstrips, vensters, en worden populair door hun portiecontrole, lagere transportkosten en aantrekkelijke presentatie op de schappen.

U kunt eenvoudig folie coderen met een Thermal Transfer Overprinter (folieprinter) en Continuous Inkjetprinter. Videojet biedt een breed assortiment markeer- en codeersystemen die het printen op folie mogelijk maken. Zo kunt u vrijwel alle soorten folie coderen met THT, logo’s, barcodes, LOT-codes, tekst en meer.

Vraag een gratis sample aan uit ons eigen samplelab om de kwaliteit van onze codes te ervaren.

Folie coderen met Thermal Transfer Overprinter

Met de Videojet Thermal Transfer Overprinters (TTO), ook wel folieprinters genoemd, kunt u variabele data in hoge resolutie printen op folie en flexibele verpakkingen. Videojet biedt verschillende lintkleuren voor hoog contrast en dankzij het unieke inktbesparingsmechanisme bespaart u op lintkosten. Met de TTO-printers kunt u folie coderen tot 750 meter per minuut. Daarnaast werken de folieprinters naadloos samen met onder andere (bestaande) flowpackers en thermovormers. Het schakelen tussen intermittent en continu printen is eenvoudig.

Folie coderen met Continuous inkjet

Met de Videojet Continuous Inkjetprinters kunt u folie coderen met variabele data, zowel vóór als na het vormen en verpakken. Dit biedt uitgebreide integratiemogelijkheden. Snelheid, eenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste redenen waarom fabrikanten kiezen voor Videojet’s Continuous Inkjet printers. Deze printers zijn geschikt voor het printen op folie met zowel vlakke als gebogen oppervlakken op productielijnen met hoge snelheden. Daarnaast biedt Videojet een assortiment van 340+ inkten die hoog contrast, voedselveiligheid en sterke hechting garanderen tijdens het printen op folie en flexibele verpakkingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen
Kies 2 voor Helpdesk, Planning en Service
Kies 3 voor Administratie en Bestellen van Verbruiksgoederen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.