Printen op folie

Coderen op folieverpakkingen

Polyethyleen met een lage dichtheid en flexibele metaalfolies worden veel gebruikt voor de verpakking van zoetwaren en hartige snacks. Flexibele verpakkingen zijn het snelst groeiende verpakkingstype door innovaties zoals ritsen, drukstrips en vensters. Flexibele verpakkingen zijn ook populair vanwege de portiecontroleverpakkingen, lagere transportkosten en omdat ze er aantrekkelijk uitzien in de schappen.

Met de Videojet Thermo Transfer Overprinters (TTO), ook wel folieprinters kunt u folie bedrukken door middel van variabele datacodes in hoge resolutie op een verscheidenheid aan folies, met een selectie van lintkleuren voor extra contrast. Onze Thermo Transfer Overprinters kunnen zelfs tot 750 meter per minuut printen en werken naadloos samen met onder andere (bestaande) flowpackers en thermovormers. Continuous Inkjet (CIJ) printers kunnen codes, voor- of nadat de folie wordt gevormd en verpakt voor meer integratiemogelijkheden, aanbrengen. Zo zijn er meerdere technologieën voorhanden om de perfecte code op folie te printen.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.