Flexibele Verpakking Coderen

Op een flexibele verpakking coderen in verpakkingslijnen

In de moderne verpakkingsindustrie is een flexibele verpakking coderen essentieel voor merkherkenning, wettelijke naleving en consumenteninformatie. Flexibele codeersystemen spelen een cruciale rol in het verwerken van materialen zoals polyethyleen met lage dichtheid en flexibele metaalfolies, die veel worden gebruikt voor het verpakken van zoete en hartige snacks. Videojet biedt een breed scala aan flexibele codeersystemen die zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van producenten. De meest geschikte oplossingen voor folie en flexibele verpakkingen zijn Thermal Transfer Overprinters en Continuous Inkjet printers. Deze systemen stellen u in staat om met onze variabele data, codes, tekst, logo’s en meer te printen.

Een flexibele verpakking coderen met een Continuous inkjet

De Continuous Inkjetprinters zijn flexibele codeersystemen waarmee u, zowel vóór als na het vormen en verpakken uw flexibele verpakking kunt coderen. Dit biedt uitgebreide integratiemogelijkheden. Snelheid, eenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste redenen waarom fabrikanten kiezen voor de Continuous Inkjet printers van Videojet. Met deze flexibele codeersystemen kunt u zowel een vlakke als gebogen flexibele verpakking coderen op productielijnen met hoge snelheden. Daarnaast biedt Videojet een assortiment van 340+ inkten die hoog contrast, voedselveiligheid en sterke hechting garanderen tijdens het printen.

Op een flexibele verpakking coderen met een Thermal Transfer Overprinter

Met de Videojet Thermal Transfer Overprinters, ook wel folieprinters genoemd, kunt u variabele data op een flexibele verpakking coderen in hoge resolutie. Onze thermal transfer overprinters zijn de meest gekozen oplossingen voor folie en flexibele verpakkingen. Deze flexibele codeersystemen printen met lint, en Videojet biedt verschillende lintkleuren voor hoog contrast. Dankzij het unieke inktbesparingsmechanisme bespaart u op lintkosten. Met de thermal transfer overprinters kunt u flexibele verpakkingen coderen tot 750 meter per minuut. Daarnaast werken deze flexibele codeersystemen naadloos samen met onder andere (bestaande) flowpackers en thermovormers. Het schakelen tussen intermittent en continu printen is eenvoudig.

Flexibele verpakking coderen bij Utz Quality Foods met Videojet
Videojet oplossingen folie en flexibele verpakkingen coderen bij Ulz Quality Foods.

Ontdek hoe Utz Quality Foods hum productie en efficiëntie heeft verbeterd door het gebruik van Videojet flexibele codeersystemen voor flexibele verpakkingen:

  • Tijd en kosten te besparen
  • Productieverlies en onderbrekingen te minimaliseren
  • Consistent leesbare codes te produceren

Lees de volledige case study om te zien hoe flexibele verpakkingen coderen een cruciale rol speelt in de prestaties van Utz Quality Foods.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.

“De Videojet DataFlex verwerkt 120 zakken per minuut. Daardoor werd ik overtuigd, en door het feit dat ik hem kon gebruiken op intermitterende productielijnen”

Bob Epley, Onderhoudsmanager verpakking
Utz Quality Foods