Printen op PVC, Buizen en Kabels

Eenvoudig variabele data op PVC, buizen & kabels coderen

Bij de extrusie van industriële producten kan sprake zijn van uiteenlopende markeerproblemen, afhankelijk van de toepassing en het substraat. Smeeroliën, hoge temperaturen en andere omgevingsfactoren zoals stof kunnen het printen op pvc, buizen & kabels erg belemmeren en vereisen een zorgvuldige specificatie van codeeroplossingen om ongeplande downtime te voorkomen. Met de printers van Videojet kunt u vertrouwen op een geschikte oplossing en kunt u ook in moeilijke omstandigheden variabele data op pvc, buizen & kabels coderen.

Codeersystemen voor printen op PVC, buizen & kabels

Voor printen op PVC, buizen & kabels zijn verschillende printtechnologiën mogelijk. De meest gebruikte technologiën voor pvc, buizen & kabels coderen zijn Continuous Inkjetprinters (CIJ) en laserprinters. De CIJ printers van Videojet bevatten exclusieve technologieën die voor duidelijke codes zorgen in uitdagende productieomgevingen. We leveren sneldrogende, hitte- en oliepenetrerende inkten voor optimale lijnprestaties. Onze Code Assurance-oplossingen kunnen de interactie tussen operator en printer helpen vereenvoudigen, om altijd de juiste code op het juiste product te krijgen. Videojet-laseroplossingen zijn vrijwel onderhoudsvrij en leveren scherpe, permanente codes op een verscheidenheid aan geëxtrudeerde materialen. PVC, buizen & kabels coderen door middel van laser geeft daarnaast een erg mooi contrast.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Documentatie

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.