Printen op Buizen en Kabels

Variabele data printen op buizen, kabels, en andere extrusieproducen

Videojet biedt diverse markeer- en codeersystemen waarmee het mogelijk is om te printen op kabels, buizen en andere extrusieproducten. Print barcodes, QR-codes, logo’s, tekst en meer op elk substraat en codeer gemakkelijk op elke kleur. Bij de extrusie van industriële producten kunnen zich verschillende markeeruitdagingen voordoen, afhankelijk van de specifieke toepassing en het gebruikte substraat. Factoren zoals smeermiddelen, hoge temperaturen en andere omgevingsinvloeden zoals stof kunnen het codeerproces aanzienlijk beïnvloeden. Deze uitdagingen vragen om specifiek ontworpen codeeroplossingen om ongeplande stilstand te voorkomen. Met de geavanceerde printers van Videojet kunt u vertrouwen op een betrouwbare oplossing. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden kunnen deze printers efficiënt variabele data printen op buizen, kabels en andere extrusieproducten. Vraag een gratis sample aan uit ons eigen samplelab om de kwaliteit van onze codes te ervaren.

Videojet biedt verschillende essentiële codeertechnologieën voor het printen op kabels, buizen en andere extrusieproducten, waaronder: Continuous Inkjet printers en Lasermarkeersystemen.

Printen op buizen en kabels met Laser

Met de Videojet lasermarkeersystemen kunt u duurzame, permanente coderingen in hoge resolutie printen op kabels, buizen en andere extrusieproducten. Videojet biedt een gevarieerd assortiment aan lasermarkeersystemen, waaronder CO2fiber en UV, zodat de lasergolflengte optimaal wordt afgestemd op de diverse substraten van uw extrusieproduct. Bovendien omvat het assortiment van Videojet diverse koppen en lenzen om meer flexibiliteit in codering mogelijk te maken. Zelfs met de meest uitdagende materialen kunt u nauwkeurig coderen.

Bekijk hoe de Videojet CO2- en fiberlasers nauwkeurig printen op extrusieproducten!

Vidyard Thumbnail

Printen op buizen en kabels met Continuous Inkjet

Met de Continuous Inkjet (CIJ) printers van Videojet kunt u gemakkelijk printen op kabels, buizen en andere extrusieproducten. Snelheideenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de voornaamste redenen waarom fabrikanten kiezen voor Videojet’s Continuous Inkjet printers. CIJ-printers zijn geschikt is voor het printen op zowel vlakke als gebogen oppervlakken op productielijnen met hoge snelheden. Daarnaast biedt Videojet een assortiment van meer dan 340 verschillende inkten die garant staan voor hoog contrast en een sterke hechting, zelfs voor de moeilijkste materialen. Gekleurde en gepigmenteerde inkten zorgen voor duidelijke codes op donkere oppervlakken, wat belangrijk is voor zowel interne controle als externe traceerbaarheid.


Bekijk hoe de Continuous Inkjetprinters van Videojet nauwkeurig printen extrusieproducten!

Vidyard Thumbnail

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Documentatie

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.