Printen op metaal

Eenvoudig variabele data op metaal printen

Machinaal bewerkte of gevormde metalen onderdelen kunnen een reeks codes vereisen voor interne of externe traceerbaarheid. De samenwerking met een partner die een brede variëteit aan codeeroplossingen en integratie-expertise biedt, kan voordelig zijn voor het productieproces. Zo beschikt Videojet over een breed scala aan printers die gemakkelijk data, barcodes, QR-codes, logo’s, tekst en meer kunnen printen op metaal. Print op zowel vlakke als gebogen metalen oppervlakken. Metaal printen in een productieomgeving vereist coderingen die goed zichtbaar blijven, ook na intensief gebruik. Met de printers van Videojet kunt u eenvoudig een duidelijke, scherpe codering op metaal printen. Vraag een gratis sample aan uit ons eigen samplelab om de kwaliteit van onze codes te ervaren.

Videojet biedt verschillende essentiële codeertechnologieën voor het printen op metaal, waaronder Lasermarkeersystemen en Continuous Inkjet printers.

Op metaal printen met een Continuous Inkjet

Ontdek Videojet’s uitgebreide assortiment Continuous Inkjet (CIJ) printers voor printen op metaal. Snelheideenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de voornaamste redenen waarom fabrikanten kiezen voor Videojet’s Continuous Inkjet printers. CIJ-printers zijn geschikt is voor het printen op zowel vlakke als gebogen oppervlakken op productielijnen met hoge snelheden. De interactie tussen operator en onze CIJ printers wordt vereenvoudigd door onze Code Assurance-oplossingen, waardoor u altijd verzekerd bent van het correct coderen van uw producten. Daarnaast biedt Videojet een assortiment van ruim 340 verschillende inkten die garant staan voor hoog contrast en een sterke hechting op elke metalen ondergrond.

Op metaal printen met een Laser

Daarnaast kunt u printen op metaal met een Lasermarkeersystemen. Videojet biedt een uitgebreid assortiment lasermarkeersystemen, waaronder CO2-lasersfiberlasers en UV-lasers. Met de laserprinters van Videojet kunt u moeiteloos duurzame, permanente en haarscherpe coderingen aanbrengen op metalen producten en verpakkingen. De verschillende lasergolflengteopties bieden meer flexibiliteit voor het afstemmen op specifieke materialen. Bovendien brandt de laser de coderingen in het oppervlak, waardoor een onuitwisbare codering ontstaat. De laserexperts van Videojet staan klaar om substraten te beoordelen, kosteloze samples te verstrekken en aanbevelingen te doen om te voldoen aan uw vereisten.

Continuous Inkjet vs lasermarkering

Ontdek het onderscheid tussen Continuous Inkjet en Lasermarkering op metaal. Bekijk nu de video en maak een weloverwogen keuze voor jouw coderingsbehoeften op metaal!

Vidyard Thumbnail

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen
Kies 2 voor Helpdesk, Planning en Service
Kies 3 voor Administratie en Bestellen van Verbruiksgoederen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.