Printer voor karton

Houdbaarheidsdata op karton aanbrengen

Kartonnen verpakkingen bieden veelzijdigheid voor verschillende branches. Droge houdbare voedingsmiddelen, koekjes, pasta’s en ontbijtgranen worden hierin verpakt. Ook wordt karton gebruikt als secundaire verpakking voor farmaceutische producten en producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Ook primaire verpakkingen van industriële onderdelen worden vaak met karton omhuld en bedrukt.


Coderen op kartonnen ondergronden

Videojet levert een brede variëteit aan markeeroplossingen om op karton te printen. De oplossingen lopen uiteen van een high speed Continuous Inkjet voor snelle productielijnen, geschikt voor bijvoorbeeld drankverpakkingen. De laser voor permanente, hoge-resolutie markeringen tot Thermo Inkjet voor meerdere codeopties waaronder een selectie lettertypen, karaktergroottes en barcodes.


Neem contact met ons op

Informatie en verkoop codeeroplossingen
0345 – 636 513

 

Aanbevolen oplossingen


Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.