Printen op Karton

Eenvoudig variabele data printen op karton

Videojet biedt een scala aan printers die data, barcodes, QR-codes, logo’s, tekst en meer kunnen printen op karton. Het printen van informatie op kartonnen verpakkingen speelt een essentiële rol bij de identificatie en traceerbaarheid in diverse productieomgevingen. Kartonnen verpakkingen dienen als veilige behuizing voor droge voedingsmiddelen zoals koekjes, pasta en ontbijtgranen. Ze fungeren ook als secundaire verpakking voor farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten, evenals voor zorgvuldige verpakking van industriële onderdelen. Videojet biedt een veelzijdig assortiment markeer- en codeersystemen die perfect zijn afgestemd op uw specifieke toepassingsbehoeften.

Videojet biedt verschillende essentiële codeertechnologieën voor het printen op karton, waaronder Lasermarkeersystemen, Continuous Inkjet printers en Thermische Inkjet printers.

Printen op karton met Laser

Met de Laserprinters kunt u variabele data op karton printen. De laserprinters zijn ideaal voor duurzame, permanente markering met een hoge resolutie. De diverse golflengteopties van een laserprinter bieden flexibiliteit bij het afstemmen op het specifieke materiaal tijdens het coderen van karton. De laser brandt de coderingen in het oppervlak, wat resulteert in haarscherpe en permanente markeringen. .

Printen op karton met Continuous Inkjet

Met de Videojet Continuous Inkjet (CIJ) printers kunt u variabele data contactloos op karton printen. Snelheid, eenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de voornaamste redenen waarom fabrikanten kiezen voor Videojet’s Continuous Inkjet printers. CIJ-printers zijn geschikt is voor het printen op zowel vlakke als gebogen oppervlakken op productielijnen met hoge snelheden. Daarnaast biedt Videojet een assortiment van meer dan 340 verschillende inkten die garant staan voor hoog contrast, voedselveiligheid en hechting op karton. Bij het bieden van een oplossing houden we rekening met het specifieke product, bijvoorbeeld door gebruik te maken van speciale Food Grade inkten. Deze inkten voorkomen dat de geur van inkt overdraagbaar is op het product tijdens het bedrukken, wat vooral belangrijk is bij gevoelige producten zoals roggebrood en tabak.

Printen op karton met Thermische Inkjet

De Thermische Inkjet (TIJ) printers van Videojet zijn ideaal voor toepassingen waarbij een hoogwaardige printkwaliteit essentieel is en gebruiksgemak voorop staat. De Thermische Inkjet (TIJ) printer is net als de Continuous Inkjet printer een contactloze afdruktechnologie op basis van inkt. TIJ is geschikt voor het afdrukken van gedetailleerde 2D-codes, barcodes en logo’s met een hoge resolutie. Het systeem maakt gebruik van gemakkelijk vervangbare cartridges, wat het onderhoud eenvoudig en efficiënt maakt. Met Thermische Inkjettechnologie bent u verzekerd van hoogwaardige prints voor diverse toepassingen op karton.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.