Printer voor karton

Houdbaarheidsdata op karton aanbrengen

Kartonnen verpakkingen bieden veelzijdigheid voor verschillende branches. Droge houdbare voedingsmiddelen, koekjes, pasta’s en ontbijtgranen worden hierin verpakt. Ook wordt karton gebruikt als secundaire verpakking voor farmaceutische producten en producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Ook primaire verpakkingen van industriële onderdelen worden vaak verpakt in kartonnen omdozen en bedrukt.

Coderen op kartonnen ondergronden

Videojet levert een brede variëteit aan markeeroplossingen om op karton te printen. De oplossingen lopen uiteen van een high speed Continuous Inkjet voor snelle productielijnen, geschikt voor bijvoorbeeld drankverpakkingen. Lasers voor permanente, hoge-resolutie markeringen tot Thermo Inkjet voor meerdere codeopties waaronder een selectie lettertypen, karaktergroottes en barcodes. Een thermo inkjet is met name geschikt voor farmaceutische kartonnen doosjes die afgewerkt zijn met een laklaag.

Vidyard Thumbnail
Op karton printen met een laser

Droogtijd van printen op karton

Bij het coderen van karton houden wij rekening ook rekening met het product zelf. Zo wilt u bijvoorbeeld niet dat de geur van inkt overdraagbaar is op het product, zoals bij roggebrood en tabak. Ook hiervoor zijn speciale food grade inkten beschikbaar, waarvan de geur van de inkt niet overgebracht wordt op het product.   

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.