Videojet Technologies B.V.

Videojet is wereldwijd marktleider op het gebied van codeeroplossingen en levert verschillende technologieën zoals inkjet, laser, thermo transfer, etiketteersystemen en verbruiksmaterialen, software en service.

Vidyard Thumbnail

Onze missie

We streven naar samenwerking met onze klanten in de sectoren voor verpakte consumentengoederen, farmaceutische producten en industriële goederen, zodat hun productiviteit wordt verbeterd, hun merken groeien en ze de trends en regelgeving in hun sector voor blijven. Dankzij onze experts en superieure technologie voor continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen (LCM) en labeling (LPA) heeft Videojet wereldwijd al meer dan 325.000 industriële printers geïnstalleerd.

Wat u ook nodig heeft, Videojet biedt codeer- en markeeroplossingen die aan al uw productiebehoeften voldoen. Door ons grote aanbod codeertechnologieën, speciale inkt en vloeistoffen, geavanceerde software en ons toegewijde wereldwijde serviceteam, kunnen wij u helpen om op praktisch iedere verpakking en substraat een variabele code zoals een 2D-code, barcode, THT, tekst, logo of LOT-code te printen.

Meer over de geschiedenis

Wereldwijd marktleider

Meer dan 60.000 tevreden klanten vertrouwen op Videojet-producten om dagelijks meer dan tien miljard producten te coderen. Direct Operations biedt ondersteuning voor verkoop, toepassing, service en training met wereldwijd meer dan 3000 teamleden in 26 landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen. Zo kunnen wij u overal ter wereld de ondersteuning bieden die u wenst.

nl-map-new-contact-section

Contactinformatie
Videojet Technologies B.V.
Gildenstraat 33
4143 HS LEERDAM

Verkooppunt en Distributeur zoeken
Contactinformatie Global offices

Info & Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513
info.nl@videojet.com

Service Helpdesk
0345 – 636 500
service.nl@videojet.com

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact