Printen op rubber

Plastic en rubberen onderdelen verschillen in samenstelling, kleur en elasticiteit. Ze omvatten een scala aan substraten, waaronder polypropyleen, polyurethanen, acrylonitril butadien styreen, en bevatten soms ook gladde weekmakers en andere uitdagende componenten.

Met ruim 40 jaar ervaring in inktontwikkeling biedt Videojet een assortiment zeer goed hechtende inkten voor zelfs de meest uitdagende substraten. De gekleurde en gepigmenteerde inkten leveren contrastrijke codes op donkere oppervlakken voor betere leesbaarheid, wat belangrijk is voor de interne productiecontrole en externe traceerbaarheid. De lasermarkeersystemen van Videojet bieden permanente markeringen voor traceerbaarheid gedurende de gehele productlevenscyclus. Een brede variëteit aan laseraccessoires, inclusief lenzen en systemen voor straalrotatie voor een eenvoudige integratie en maximale laserprestaties. Voor iedere toepassing met het printen op rubber en plastic onderdelen heeft Videojet een passende codeeroplossing.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact