Printen op aluminium

Eenvoudig variabele data op aluminium printen

Als aluminium coderen tijdens het productieproces vereist is, gaat het veelal om aluminium blikken. Verpakkingslijnen met aluminium blikken behoren tot de snelste verpakkingslijnen ter wereld, printen op aluminium vereist dan ook speciale codeersystemen. Metalen blikken worden veel gebruikt voor houdbare voedingsproducten. Als producten gesteriliseerd moeten worden, dienen speciale kleurveranderende inkten te worden gebruikt voor visuele kwaliteitscontrole. Zo kan duidelijk worden vastgesteld dat de producten volledig zijn gesteriliseerd. Op aluminium printen vereist dan ook printers die met deze inkten kunnen werken. 

Codeersystemen voor printen op aluminium

Videojet biedt diverse codeeroplossingen om te printen op aluminium. De meest gebruikte oplossingen voor aluminium coderen zijn Continuous Inkjetprinters (CIJ) en Laserprinters, waaronder Ultra High Speed printers (CIJ). Videojet combineert dit met een breed assortiment aan hoge snelheids- en thermochromische inkten en biedt haar klanten ruim 40 jaar ervaring met het printen op aluminium, zoals blikverpakkingen. Bovendien zorgen krachtige fiberlasers voor unieke markeringen op metalen verpakkingen. Op aluminium printen was nog nooit zo eenvoudig!


Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact

Aanbevolen oplossingen


Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.


Documentatie