Printen op glas

Glazen flessen blijven een populaire verpakkingsoptie om een aantal redenen, waaronder productdifferentiatie en identificatie van een premiumproduct. Bovendien is deze verpakkingsvorm vanwege het hergebruik (retourneerbare flessen) en recyclingmogelijkheden een goede keus uit milieu-oogpunt. Glazen flessen zijn populair voor diverse voedingsmiddelen en dranken, waaronder die producten die een sterke beschermingslaag nodig hebben.

Kies de beste oplossing om glas te coderen

Videojet biedt een breed assortiment aan Continuous Inkjet (CIJ) en laseroplossingen om op glas te printen. Gepigmenteerde inkten zijn verkrijgbaar voor contrastrijke codes op flessen van donkergekleurd glas of van wit glas met een donkere vloeistof. Een unieke inktsamenstelling levert een hoogwaardige inkjetcode die ook eenvoudig te verwijderen is voor toepassingen met retourneerbare flessen. Videojet-lasersystemen bieden permanente markeringen in een hoge resolutie op vrijwel elk type glas.

Speciale inkten om op glas te printen

Voor glazen flessen waarop traceerbaarheidsinformatie geprint moet worden én die hergebruikt worden, heeft Videojet speciale inkten. Deze caustic removable inkten zijn tijdens het schoonmaakproces verwijderbaar. We bieden zowel zwarte als gepigmenteerde (gekleurde) inkten aan.

Aanbevolen oplossingen

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact

Op zoek naar een oplossing op maat om glas te coderen?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Documentatie