Glas coderen

Gemakkelijk variabele data op glas coderen

Videojet over een breed scala aan printers die gemakkelijk data, barcodes, QR-codes, logo’stekst en meer kunnen printen op glas. Glazen flessen blijven populair als verpakkingskeuze vanwege productdifferentiatie en het uitstralen van premium kwaliteit. Deze verpakkingsvorm is tevens milieuvriendelijk vanwege de hergebruik- en recyclingmogelijkheden. Glazen flessen zijn favoriet voor diverse voedingsmiddelen en dranken, vooral voor producten die een sterke bescherming vereisen. Met de printers van Videojet kunt u eenvoudig een duidelijke, scherpe codering aanbrengen. Vraag een gratis sample aan uit ons eigen samplelab om de kwaliteit van onze codes te ervaren.

Videojet biedt verschillende essentiële codeertechnologieën voor het printen op glas, waaronder Continuous Inkjet printers en Lasermarkeersystemen.

Glas coderen met Continuous Inkjet

Ontdek Videojet’s uitgebreide assortiment Continuous Inkjet (CIJ) printers voor glas codering. Snelheid, eenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de voornaamste redenen waarom fabrikanten kiezen voor Videojet’s Continuous Inkjet printers. CIJ-printers zijn geschikt is voor het printen op zowel vlakke als gebogen oppervlakken op productielijnen met hoge snelheden. Met ruim 340 verschillende inkten bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor jouw productiebehoeften, waaronder:

  • Gepigmenteerde inkten: Leesbare codes op donker glas en transparante flessen met donkere vloeistoffen, bestand tegen productieomgevingen.
  • Inkt tegen condensatie: Bestand tegen condensatie, zorgt voor heldere codes, zelfs in vochtige omstandigheden.
  • Caustic verwijderbare inkten: Oplosbaar in reinigingsmiddelen voor recyclebare flessen, ideaal voor drankfabrikanten met verschillende dranken.
  • Sneldrogende inkten: Speciale formule voor snel drogen bij opeenvolgende coderingen, voorkomt vlekken bij contact tussen codes.
  • Kleurveranderende inkten: Codes veranderen van donkerrood naar lichtrood tijdens retortprocessen, waardoor producenten codekwaliteit kunnen controleren.

Glas coderen met Laser

Daarnaast kunt u glas coderen met een Lasermarkeersystemen. Videojet biedt een uitgebreid assortiment lasermarkeersystemen, waaronder CO2-lasersfiberlasers en UV-lasers. De verschillende lasergolflengteopties bieden meer flexibiliteit voor het afstemmen op specifieke materialen. Breng duurzame, permanente codes in hoge resolutie aan op vrijwel elke kleur en elk type glas. De permanente markeringen zorgen ervoor dat codes niet verwijderd kunnen worden zonder de verpakking te beschadigen, een ideale oplossing om namaak tegen te gaan dus! Bovendien maken de markeringen van hoge kwaliteit duidelijke codeertechnieken mogelijk en versterken ze het vertrouwen dat klanten in het merk hebben.

Continuous Inkjet vs. Lasermarkering

Ontdek het onderscheid tussen Continuous Inkjet en Lasermarkering op glas. Bekijk nu de video en maak een weloverwogen keuze voor jouw coderingsbehoeften op glas!

Vidyard Thumbnail

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat om glas te coderen?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Documentatie

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.