Videojet gaat voor duurzaamheid

Videojet richt zich op drie belangrijke initiatieven die prioriteit hebben gekregen en zijn ondergebracht in onze drie pijlers: productinnovatie, mensen en milieu. Deze pijlers vormen de basis van de duurzaamheidsstrategie van Videojet en geven onze richtlijnen vorm over hoe we ons bedrijf continu verbeteren om aan onze duurzaamheidsverplichtingen te voldoen.

Duurzaamheid

WAT HET IS

Bij alles wat we doen, zakendoen met respect voor de impact op de mens en onze planeet met toekomstige generaties in gedachten.

WAAROM WE HET DOEN

We zetten ons in om de belanghebbenden van huidige en toekomstige generaties te helpen alles uit het leven te halen.


HOE WE HET DOEN

We stimuleren duurzaamheid met behulp van onze mensen, productinnovatie en milieu-impact, mogelijk gemaakt door het Veralto Enterprise System (VES).

WAAR WE HET DOEN

We streven naar duurzaamheid, overal waar we actief zijn, inclusief in onze faciliteiten, op klantenlocaties, in de supply chain, in gemeenschappen en in onze omgeving.


Mensen

Mensen helpen hun potentieel te bereiken

We streven ernaar om de beste mensen aan te trekken, te ontwikkelen, te betrekken en te behouden om van Videojet een betere werkplek te maken en tegelijkertijd een veilige werkomgeving voor iedereen te garanderen.


Productinnovatie

Uitdagingen op het gebied van productidentificatie oplossen

Onze klanten staan altijd centraal bij alles wat we doen. We innoveren om de uptime en betrouwbaarheid van onze producten te verbeteren, zodat onze klanten hun productie- en duurzaamheidsdoelstellingen kunnen behalen.


Milieu

Onze impact op het milieu verminderen

We zetten ons in om onze uitstoot, ons afval en onze energievoetafdruk te verminderen door onze wereldwijde activiteiten te stroomlijnen.


Als onderdeel van Veralto zet Videojet zich in voor de milieuduurzaamheidsdoelstellingen van Veralto, zoals aangegeven op de Veralto-informatiewebsite over maatschappelijke verantwoordelijkheid.