Op krimpfolie printen

Krimpfolie blijft veelgebruikt als verpakkingsoptie. Klanten kunnen het product zien, terwijl het wordt beschermd tegen externe factoren zoals lucht of vervuiling. Krimpfolie wordt gebruikt voor het bundelen van producten en is geschikt voor efficiënte verzending, opslag en presentatie. Het is veelzijdiger dan de traditionele golfkartonnen verpakking.

De Continuous Inkjet (CIJ) printers van Videojet zijn contactloos en biedt voordelen voor krimpfolieverpakkingen met vreemd gevormde of ronde randen. Grootkarakter inkjetprinters zijn voorzien van printkoppen en inkten die printen op een brede variëteit aan poreuze en niet-poreuze materialen mogelijk maken. Een print & apply printer van Videojet kan helpen met contrastrijke barcodes voor een betere leesbaarheid.


Neem contact met ons op

Informatie en verkoop codeeroplossingen
0345 – 636 513

 

Aanbevolen oplossingen


Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.