Printen op Krimpfolie

Variabele data op krimpfolie printen

Krimpfolie wordt veel gebruikt voor het verpakken van diverse producten, van voedsel tot consumentengoederen. Het biedt zichtbaarheid en bescherming tegen externe invloeden zoals vervuiling en vocht. Met Videojet’s markeer- en codeersystemen kunt u gemakkelijk variabele data zoals barcodes, QR-codes, logo’s en tekst op krimpfolie printen, zowel vóór als na het krimproces. Vraag een gratis sample aan uit ons eigen samplelab om de kwaliteit van onze codes te ervaren.

Ontdek ons assortiment printers voor het printen op krimpfolie: Continuous Inkjetprinters, Grootkarakter Inkjetprinters & Labelprint Applicators.

Printen op krimpfolie met Continuous Inkjet

Snelheid, eenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de voornaamste redenen waarom fabrikanten kiezen voor de Continuous Inkjetprinters van Videojet. Deze printers zijn ideaal is voor het printen op zowel vlakke als gebogen oppervlakken op productielijnen met hoge snelheden. Daarnaast biedt Videojet een assortiment van 340+ inkten die garant staan voor hoog contrast, voedselveiligheid en sterke hechting op folie.

Printen op krimpfolie met Labelprint Applicator

De Labelprint Applicators van Videojet print de data eerst op een etiket en brengt deze vervolgens direct aan op het krimpfolie dankzij de zeer innovatieve Direct Apply™ technologie. Hierdoor is het mogelijk om de data zowel vóór als na het krimpproces aan te brengen, iets wat nagenoeg onmogelijk is met een inkjetprinter. Met de Labelprint Applicator kunnen fabrikanten op elk gewenst moment etiketteren, zonder vooraf bedrukte labels te hoeven bestellen. Druk alleen af wat u écht nodig heeft!

Printen op krimpfolie met Grootkarakter Inkjet

Met de Grootkarakter Inkjetprinters (LCM printers) van Videojet maken gebruik van een contactloze printmethode. Met de LCM printers kunnen fabrikanten op krimpfolie printen in zowel lage als hoge resolutie. De geavanceerde printkoppen en inkten zijn geschikt voor een breed scala aan poreuze en niet-poreuze materialen. Kies uit verschillende karakterhoogten om altijd een duidelijke code te kunnen printen. Profiteer van ons uitgebreide assortiment inkten, inclusief gekleurde inkt.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.