Op krimpfolie printen

Krimpfolie blijft veelgebruikt als verpakkingsoptie. Klanten kunnen het product zien, terwijl het wordt beschermd tegen externe factoren zoals lucht of vervuiling. Krimpfolie wordt gebruikt voor het bundelen van producten en is geschikt voor efficiënte verzending, opslag en presentatie. Het is veelzijdiger dan de traditionele golfkartonnen verpakking.

Wat zijn mogelijke oplossingen om op krimpfolie te printen?

De Continuous Inkjet (CIJ) printers van Videojet zijn contactloos en biedt voordelen voor krimpfolieverpakkingen met vreemd gevormde of ronde randen. Indien er maar 1 of 2 regels tekst geprint moet worden, is dit mogelijk met een inkjetprinter. Wel kan dit tot een vermindering van contrast leiden. Wilt u met een inkjetprinter op krimpfolie printen? Vraag dan gratis samples aan! Wij testen vooraf op uw eigen materiaal en zo bent u verzekerd van de beste oplossing.  

Krimpfolie labelen

Een print & apply printer van Videojet kan helpen met contrastrijke barcodes voor een betere leesbaarheid. Printen op krimpfolie brengt ook uitdagingen met zich mee. Een van die uitdagingen is om op krimpfolie te printen voordat de folie gekrompen wordt. Dit is nagenoeg onmogelijk met een inkjetprinter. In dit geval is een labelaar de beste oplossing. Met etiketten kunt u goed leesbare en contrastrijke codes, zoals barcodes, aanbrengen.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.