Eieren coderen

Belangrijke aspecten bij eieren coderen

Voedselveiligheid is cruciaal voor eierproducenten. Belangrijke houdbaarheids- en traceerbaarheidsgegevens op de eieren coderen helpt om de veiligheidsvoorschriften na te leven. Nieuwe voorschriften, veranderende eisen van de klant en de retail en de voedselveiligheid zijn factoren die een belangrijke rol spelen binnen de eierbranche. Een eierprinter die hierop is afgestemd kan uw bedrijf goed ondersteunen.

De geschikte eierprinter voor uw bedrijf

Videojet heeft ruim 30 jaar ervaring in eieren coderen met speciale voedselveilige eierinkten. De Continuous Inkjet (CIJ) oplossingen van Videojet kunnen helpen merken te promoten door rechtstreeks een tekst of logo op eieren te printen. Bovendien heeft Videojet een serie eierprinters, waaronder CIJ en Laser, voor hoogwaardige markeringen op eierdozen en omdozen van papier, plastic of schuim.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact

Aanbevolen oplossingen


1520_02

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Documentatie

Documentatie