Eierdozen & Eieren coderen

Printen op eierdozen en eieren

Voedselveiligheid is cruciaal voor eierproducenten. Belangrijke houdbaarheids– en traceerbaarheidsgegevens op de eieren coderen draagt bij aan het naleven van de veiligheidsvoorschriften. Nieuwe regelgeving, veranderende klanteisen en de behoeften van de detailhandel, evenals voedselveiligheid, zijn allemaal belangrijke factoren in de eierindustrie. Een eierprinter die hierop is afgestemd kan uw bedrijf goed ondersteunen.

Videojet biedt een reeks codeertechnologieën voor eieren coderen, waaronder Continuous Inkjet printers en Lasermarkeersystemen, voor het printen op eierdozen met hoogwaardige markeringen.

Eieren coderen met Continuous Inkjet

Videojet heeft ruim 45 jaar ervaring in het coderen van eieren met speciale, voedselveilige eierinkten. Deze Food Grade inkt is permanent en kosteneffectief, zonder negatieve invloed bij het coderen van eieren. De Continuous Inkjet-oplossingen van Videojet kunnen merken helpen bevorderen door direct tekst of een logo op eieren te printen.


Bekijk hoe een Videojet CIJ-printer een ei codeert met food-grade inkt!

Vidyard Thumbnail

Printen op eierdozen met Laser

De laserprinters van Videojet zijn ideaal voor duurzamepermanente markering met een hoge resolutie op eierdozen en omdozen van papier, plastic of schuim. Videojet biedt diverse lasersystemen, waaronder CO2-fiber- en UV-lasers. Videojet biedt ook markeersystemen voor het printen op eierdozen met inkt.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Op deze manier kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 2468 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Brochures

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.