Productinnovatie

Uitdagingen op het gebied van productidentificatie oplossen

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen, dus als klanten het hebben over duurzamere producten, dan luisteren we. Inzicht in de impact van ons product op de locatie van de klant drijft ons om efficiëntere en duurzamere producten te maken die de prestaties van de productielijnen van onze klanten verbeteren. We innoveren om de uptime en betrouwbaarheid van onze producten te verbeteren, zodat onze klanten hun productie- en duurzaamheidsdoelstellingen kunnen behalen.

Gezondheid en veiligheid
van de klant

Onze productie- en R&D-teams zetten zich in om veilige, hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren die voldoen aan de codeer- en markeerbehoeften van onze klanten.Ons aanbod omvat producten die op verantwoorde wijze zijn ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de huidige en toekomstige wereldwijde veiligheids-, milieu- en regelgevingsvereisten met een focus op de gezondheid en veiligheid van de klant.

We blijven proactief bij het innoveren van onze producten die rekening houden met de veiligheid van onze klanten en het milieu door op de hoogte te blijven van wereldwijde, lokale en klantspecifieke normen en regelgeving.We werken nauw samen met leveranciers om te blijven voldoen aan wereldwijde regelgeving, zoals EU REACH en RoHS.


Ontworpen voor uptime en betrouwbaarheid

We maken gebruik van onze technische expertise om producten te leveren die de productielijnen van onze klanten draaiende houden en bijdragen aan hun grotere productie- en duurzaamheidsdoelstellingen.

Terwijl voor verpakkingsmateriaal steeds vaker nieuwere duurzame materialen gebruikt worden, blijven we ons productportfolio innoveren en bieden we onze klanten ondersteuning en expertise over de verschillende codeer- en markeeroplossingen die specifiek beschikbaar zijn voor deze verpakkingsmaterialen. Om onze klanten bijvoorbeeld te ondersteunen bij de overstap naar recyclebaar verpakkingsmateriaal, biedt Videojet speciale laseroplossingen die zijn ontworpen voor specifiek gebruik met rPET- en plantaardige kunststoffen. Voor producenten die het beste samenwerken met de CIJ-coderingstechnologie (Continuous Inkjet), heeft Videojet meer dan 30 inkten ontwikkeld om uw MVO-doelen te helpen bereiken, met MEK-vrije, geurarme en voedselveilige alternatieven.


Duurzamere CIJ-cartridge

We zijn enthousiast om onze nieuwste innovatie te onthullen: onze CIJ-cartridge met een aanzienlijk lagere ecologische impact. Deze nieuwe cartridge is ontworpen met een sterke focus op milieubewustzijn en reduceert het plasticverbruik met maar liefst 39% in vergelijking met onze vorige modellen. Onze toewijding aan milieuvriendelijke inkt- en vloeistofproducten wordt met deze cartridge verder onderstreept. Het nieuwe ontwerp is eenvoudiger, bestaande uit één stuk plastic. Dit minimaliseert uitzetting bij hoge temperaturen, vooral gunstig voor onze op aceton gebaseerde vloeistoffen. De cartridge is ontworpen met betrouwbaarheid als speerpunt, en de chip wordt stevig op zijn plaats gehouden voor een optimale werking. Wat de verpakking betreft, hebben we gezorgd voor milieuvriendelijke opties voor zowel oude als nieuwe cartridges, vervaardigd uit materialen afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en eenvoudig recyclebaar. Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot zowel onze producten als de manier waarop we ze verpakken en recyclen.


Ondersteuning voor productlevenscyclus

We werken samen met onze klanten gedurende de hele levenscyclus van het product om de klantervaring te verbeteren en hun duurzaamheidsinitiatieven te ondersteunen. Onze inzet voor uptime en responstijd wordt ondersteund door geavanceerde servicemogelijkheden op afstand en het grootste technische ondersteuningsteam in de branche, wat bijdraagt aan een hoge uptime en daardoor beperkt productieverlies.