Dozen Coderen

“Door de oude codeertechnologie te vervangen door Videojet 3320 lasersystemen bespaart Diageo Baileys per jaar circa €90.000 aan kosten vanwege uitvaltijd en onderhoud, naast €20.000 aan kwaliteitsproblemen. Bovendien is de Overall Equipment Effectiveness (OEE) verhoogd.”

Ross Phelan, Packaging Engineer bij Diageo Baileys

Videojet-oplossingen voor dozen coderen

In de dynamische wereld van productie en distributie spelen dozen coderen een cruciale rol. Het is niet alleen een kwestie van branding, maar ook van traceerbaarheid en compliance. Daarom is een betrouwbare oplossing voor het coderen van dozen essentieel voor efficiënte bedrijfsvoering. Videojet begrijpt dat elke productielijn uniek is en biedt daarom een breed scala aan printers die specifiek zijn ontworpen voor het printen op omdozen en kartonnen verpakkingen. Of het nu gaat om grote tekens voor zichtbaarheid op afstand of fijne details voor kleine dozen, onze printers zorgen voor scherpe, leesbare codes op elk type karton.

Onze printers zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en continuïteit. Ze zijn bestand tegen de dagelijkse eisen van snelle productielijnen en zware industriële omgevingen. Met onze printers kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: uw producten en processen.

Inkjetprinters voor dozen coderen

Ontdek onze veelzijdige lijn van inkjetprinters, perfect voor het printen op omdozen en verpakkingen. Met onze gebruiksvriendelijke inkjetprinters kunt u eenvoudig uw dozen coderen met scherpe en nauwkeurige codes, essentieel voor efficiënt voorraadbeheer en vlekkeloze logistiek. Zo kunt u kiezen voor onze hoogresolutie dozenprinters voor ongeëvenaarde precisie, of ga voor een betrouwbare laagresolutie dozenprinter bij minder complexe codeereisen. Daarnaast staan onze thermische inkjet (TIJ) printers bekend om hun superieure printkwaliteit en gebruiksgemak, wat ze ideaal maakt voor het printen op omdozen.

Laserprinters voor het printen op omdozen

Onze CO2-laserprinters bieden duurzame, permanente en ultrasnelle markeringen van tekst, afbeeldingen en barcodes in hoge resolutie. Dit zorgt voor hoge leesbaarheid en efficiëntie. Daarnaast bieden de verschillende golflengteopties van een laserprinter flexibiliteit bij het afstemmen op het specifieke materiaal tijdens het printen op omdozen. Laserprinten op omdozen garandeert een betrouwbare en langdurige codering.

Labelprint Applicatoren voor dozen coderen

Onze Videojet 9550 Labelprint Applicator streeft naar geen ongeplande stilstand en kan dozen coderen met tot wel 150 GS1-verzendlabels per minuut. Hierdoor wordt het labelproces zowel snel als betrouwbaar. De technologie maakt het mogelijk om tekst, barcodes en afbeeldingen in hoge resolutie te drukken en te labelen met de Direct Apply™-technologie. Dankzij deze functie kunnen producenten op aanvraag labelen, zonder de noodzaak om vooraf bedrukte labels te bestellen. Zo kunt u precies printen wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft, en verbetert u de efficiëntie bij het printen op omdozen.

  • Aanbevolen Oplossingen
  • Case Studies
  • Video’s

Diageo Baileys

Vidyard Thumbnail
Dozen coderen met Laser

Dienst

Vidyard Thumbnail
Dozen coderen met Thermische Inkjet

Coppenrath & Wiese

Vidyard Thumbnail
Dozen coderen met Laser

Mad Automation

Vidyard Thumbnail
Dozen coderen met Dozenprinter (LCM)
Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had! Ervaar de codekwaliteit vóór aankoop en vraag een productsample aan uit ons Samplelab. Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.