Printen op dozen

Golfkartonnen verpakkingen zijn een veelzijdige verpakkingsoplossing voor verzending, opslag, distributie en logistiek. De hoge sterkte-gewichtsverhouding maakt golfkarton een ideale oplossing voor deze toepassingen. Het is belangrijk om deze verpakkingen van een duidelijke code te voorzien, zodat deze traceerbaar zijn. Videojet biedt verschillende codeeroplossingen om te printen op dozen en dit proces zodoende te vereenvoudigen.

Met de grootkarakter inkjetprinters van Videojet kunt u zowel in lage resolutie, als in hoge resolutie op dozen printen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten karakterhoogten, zodat u altijd een duidelijke code op uw dozen kan aanbrengen. Met de dozenprinters van Videojet kunt u er ook voor kiezen om met gekleurde inkt op dozen te printen. Kleuren kunnen worden gebruikt om specifieke submerken te identificeren, onderscheid te maken tussen verschillende kwaliteiten producten, of om productcompliance met specifieke bouwvoorschriften of regelgeving te benadrukken. Op dozen printen was nog nooit zo eenvoudig!

  • Printen op dozen
  • op dozen printen
  • Printen en labelen op dozen
  • Op dozen printen
  • Printen op dozen
  • op dozen printen
  • Printen en labelen op dozen
  • Op dozen printen

Naast printen op dozen, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van labels. Videojet heeft verschillende soorten labelprinters om eenvoudig een label op uw dozen aan te brengen. Met een labelprinter kunt u eenvoudig 2D-codes, barcodes, houdbaarheidsdata, teksten en logo's op etiketten printen.

Lees meer over de grootkarakter inkjetprinters & labelaars en ontdek hoe Videojet u kan helpen om een duidelijke codering op dozen te printen of een label aan te brengen.

Voorgestelde oplossingenDocumentatie


Neem contact op met een specialist

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 - 636 513
 


vf-9550-a-smarter-simpler-way-to-print-and-apply-labels-nl

Bekijk een simpele en slimmere manier voor het printen en aanbrengen van labels