Printen op dozen

Coderingen op dozen aanbrengen

Dozen worden vaak gemaakt van golfkarton. Golfkartonnen verpakkingen zijn namelijk een veelzijdige verpakkingsoplossing voor verzending, opslag, distributie en logistiek. De hoge sterkte-gewichtsverhouding maakt golfkarton een ideale oplossing voor deze toepassingen. Om traceerbaar te zijn, is het belangrijk om verpakkingen van een duidelijke code te voorzien. Videojet biedt verschillende codeeroplossingen om te printen op dozen en dit proces zodoende te vereenvoudigen.

Met de grootkarakter inkjetprinters van Videojet kunt u zowel in lage resolutie, als in hoge resolutie op dozen printen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten karakterhoogten, zodat u altijd een duidelijke code op uw dozen kan aanbrengen. Met de dozenprinters van Videojet kunt u er ook voor kiezen om met gekleurde inkt op dozen te printen. Kleuren kunnen worden gebruikt om specifieke submerken te identificeren, onderscheid te maken tussen verschillende kwaliteiten producten, of om productcompliance met specifieke bouwvoorschriften of regelgeving te benadrukken. Op dozen printen was nog nooit zo eenvoudig!

Labelen van dozen

Naast het rechtstreeks bedrukken van dozen, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van labels. Videojet heeft verschillende soorten labelprinters om eenvoudig een label op uw dozen aan te brengen. Met een labelprinter kunt u eenvoudig 2D-codes, barcodes, houdbaarheidsdata, teksten en logo’s op etiketten printen.

Lees meer over de grootkarakter inkjetprinters & labelaars en ontdek hoe Videojet u kan helpen om een duidelijke codering op dozen te printen of een label aan te brengen.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact