Plantenpaspoort coderen

Haarscherpe codering op alle soorten potten of steekkaarten aan brengen?

Bent u teler of handelaar van “voor opplant bestemde planten”? Dan heeft u vast al gehoord van het plantenpaspoort in “nieuwe stijl”. Vanaf 14 december verandert de regelgeving rondom het plantenpaspoort. Dit heeft direct invloed op u als kweker doordat de verpakking van uw producten voorzien moeten zijn van een voorgeschreven lay-out met de juiste informatie. Omdat wij snappen dat u hier vragen over heeft bieden wij naast codering ook het volgende aan:

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Gratis sample van uw eigen product
  • Wij houden u op de hoogte van alle wetgeving (en wijzigingen)

Voldoe aan de nieuwe Europese plantgezondheidsverordering

Print het paspoort op de pot van de plant, op steekkaarten, trays of een plantenlabel. Met onze uitgebreide oplossingen kunnen wij u voorzien van maatwerk waarbij uw wens voorop staat. Met onze producten kan u eenvoudig voldoen aan alle nieuwe wet- en regelgeving. Bent u benieuwd waaraan u moet voldoen? Download onze brochure of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie rondom het plantenpaspoort.

Welke codeertechnologie heeft u nodig?


Het materiaal en het product bepalen welke mogelijkheden u heeft. Onze medewerkers kunnen u hierin adviseren via chat, telefoon of in een persoonlijk gesprek. Of u nu stekken, zaden, bloembollen of planten verhandelt, wij ondersteunen u op de meest efficiënte wijze.

Waarom kiezen voor Videojet?

  • Ervaring in de Branche - Videojet ontwikkelt al sinds 1985 technologieën en kent de markt daardoor van binnen en buiten
  • Coderen op vrijwel elke ondergrond - De printers van Videojet kunnen op allerlei ondergronden met verschillende snelheden worden ingezet.
  • Ruim assortiment -doordat Videojet continuous inkjetprinters met verschillende specifieke eigenschappen in het assortiment heeft bent u altijd verzekerd van de beste oplossing.
  • Voorgedrukt Plantenpaspoort of volledig variabel printen - U kunt het Plantenpaspoort deels voorbedrukt aanleveren met variabele gegevens geprint. Ook kunt u het Plantenpaspoort compleet variabel printen.

Bent u benieuwd naar de juiste oplossing voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of vraag direct een gratis demo aan.Meer informatie over het planten paspoort?

Nak Tuinbouw legt u alles uit over de regelgeving van het plantenpaspoort. U leest hier meer over op hun website: www.naktuinbouw.nlDirect contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 - 636 513

Verbruiksartikelen bestellen
0345 - 636 500

Service Helpdesk
0345 - 636 500

industrial-product-guide