Plantenpaspoort coderen

Haarscherpe codering op alle soorten potten of steekkaarten aanbrengen?

Bent u teler of handelaar van “voor opplant bestemde planten”? Dan heeft u vast al gehoord van het plantenpaspoort in “nieuwe stijl”. Vanaf 14 december 2019 is de regelgeving rondom het plantenpaspoort gewijzigd. Dit heeft direct invloed op u als kweker doordat de verpakking van uw producten voorzien moeten zijn van een voorgeschreven lay-out met de juiste informatie. Wij snappen dat u hier vragen over heeft en bieden naast codering ook het volgende aan:

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Gratis sample van uw eigen product
  • Wij houden u op de hoogte van alle wetgeving (en wijzigingen)


Voldoe aan de nieuwe Europese plantgezondheidsverordering

Print het paspoort op de pot van de plant, op steekkaarten, trays of een plantenlabel. Met onze uitgebreide oplossingen kunnen wij u voorzien van maatwerk waarbij uw wens voorop staat. Met onze producten kan u eenvoudig voldoen aan alle nieuwe wet- en regelgeving. Bent u benieuwd waaraan u moet voldoen? Download onze brochure of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie rondom het plantenpaspoort.


Banner HortiContact


Op 18, 19 en 20 februari 2020 staan wij op vakbeurs HortiContact in Gorinchem. U vindt ons bij stand E160. Meld uzelf via bovenstaande button aan of klik hier om de HortiContact te bezoeken!


Welke codeertechnologie heeft u nodig?

Het materiaal en het product bepalen welke mogelijkheden u heeft. Onze medewerkers kunnen u hierin adviseren via chat, telefoon of in een persoonlijk gesprek. Of u nu stekken, zaden, bloembollen of planten verhandelt, wij ondersteunen u op de meest efficiënte wijze.


Waarom uw plantenpaspoort coderen met een printer van Videojet?

  • Ervaring in de Branche - Videojet ontwikkelt al sinds 1985 technologieën en kent de markt daardoor van binnen en buiten.
  • Coderen op vrijwel elke ondergrond - De printers van Videojet kunnen op allerlei ondergronden met verschillende snelheden worden ingezet.
  • Ruim assortiment -doordat Videojet continuous inkjetprinters met verschillende specifieke eigenschappen in het assortiment heeft bent u altijd verzekerd van de beste oplossing.
  • Voorgedrukt Plantenpaspoort of volledig variabel printen - U kunt het Plantenpaspoort deels voorbedrukt aanleveren met variabele gegevens geprint. Ook kunt u het Plantenpaspoort compleet variabel printen.

Bent u benieuwd naar de juiste oplossing voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of vraag direct een gratis demo aan.
Meer informatie over het plantenpaspoort?

Nak Tuinbouw legt u alles uit over de regelgeving van het plantenpaspoort. U leest hier meer over op hun website: www.naktuinbouw.nlNeem contact met ons op

Informatie en verkoop codeeroplossingen
0345 - 636 513


PDF over de regelgeving van het plantenpaspoort