Plantenpaspoort printen

Kies de juiste plantenpaspoort printer

U kunt eenvoudig uw plantenpaspoort printen met een Continuous Inkjetprinter en Labelprint Applicator. Met onze gespecialiseerde kennis en op maat gemaakte oplossingen zorgt Videojet ervoor dat u de juiste plantenpaspoort printer heeft die voldoet aan uw wensen en de vereisten van de Europese plantgezondheidsverordening. Zo kunt u met gemak het plantenpaspoort printen op diverse soorten potten, steekkaarten, trays of plantenlabels. Vraag een gratis sample aan uit ons eigen samplelab om de kwaliteit van onze codes te ervaren.

Bekijk hoe Videojet potten bedrukt bij het bedrijf Van der Salm!

Vidyard Thumbnail

Plantenpaspoort printen met Continuous Inkjet

Met de Continuous Inkjetprinters van Videojet kunt u het plantenpaspoort printen op diverse soorten potten, steekkaarten en trays. Deze plantenpaspoort printer is ideaal voor het markeren van zowel vlakke als gebogen oppervlakken. Met de contactloze afdrukmethode kunt u gemakkelijk alle informatie van het plantenpaspoort printen, zoals de naam van de plant, herkomst, partijnummer en andere relevante gegevens voor traceerbaarheid en plantgezondheidsdoeleinden. Videojet biedt een assortiment van 340+ inkten, waaronder gekleurde en gepigmenteerde inkten voor hoog-contrastcodes. Snelheid, eenvoudige integratie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste redenen waarom telers en handelaren in de tuinbouwsector kiezen voor de Continuous Inkjetprinters van Videojet.

Plantenpaspoort printen met Labelprint Applicators

De Videojet Labelprint Applicators zijn de perfecte keuze voor moeiteloos afdrukken van tekst, barcodes en afbeeldingen in hoge resolutie. Nadat uw plantenpaspoort is geprint, plaatst deze geavanceerde plantenpaspoort printer het etiket gemakkelijk op uw potten, steekkaarten en trays dankzij de zeer innovatieve Direct Apply™ technologie. Hierdoor kunnen telers en handelaren op elk gewenst moment etiketteren, zonder vooraf bedrukte labels te hoeven bestellen. Druk alleen af wat u écht nodig heeft!

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze plantenpaspoort printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

×

Demo aanvragen

Meer informatie over het plantenpaspoort?

Nak Tuinbouw legt u alles uit over de regelgeving van het plantenpaspoort. U leest hier meer over op hun website: www.naktuinbouw.nl

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.

Whitepaper met informatie over een plantenpaspoort printen.

Leer alles over het printen van plantenpaspoorten in onze whitepaper

Plantenpaspoort printen bij Van der Salm met Videojet Continuous Inkjetprinter.

Ontdek meer over de plantenpaspoort printer van Videojet bij Van der Salm