RoHS-compliance

Vanaf 1 juli 2006 wordt via de Europese richtlijn 2011/65/EU het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur beperkt. De markeer- en codeerapparatuur van Videojet Technologies, onder andere de merken Videojet, Willett, Marsh, en Cheshire, wordt gecategoriseerd als apparatuur voor grootschalig, industrieel gebruik, en valt niet onder de richtlijn betreffende de beperking van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur (RoHS). Videojet probeert echter verantwoord te handelen en reduceert vrijwillig RoHS-stoffen die eventueel in haar producten voorkomen.

Videojet streeft ernaar veilige, hoogwaardige, en betrouwbare apparatuur aan te bieden. Videojet streeft er tevens naar stoffen die niet aan de RoHS-richtlijn voldoen te verminderen. Dit doen we zonder onze beloftes aan onze klanten te verbreken.

Alhoewel de RoHS-richtlijn dus niet rechtstreeks van toepassing is op de codeer- en markeerapparatuur van Videojet, proberen we wel aan de vereisten te voldoen en blijven we de kwaliteit en prestaties leveren die u van Videojet-producten mag verwachten.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.