Printen op plastic

  • Printen op plastic verpakkingen
  • Printen op kunststof verpakkingen
  • Op plastic printen
  • Printen op plastic & printen op plastic
  • Printen op plastic verpakkingen
  • Printen op kunststof verpakkingen
  • Op plastic printen
  • Printen op plastic & printen op plastic

Eenvoudig variabele data op plastic printen

Polyethyleen (PE) en polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE) behoren tot de meest gebruikte plastics voor kunststof verpakkingen. Printen op plastic of kunststof met relatief weinig oppervlakte-energie kan erg lastig zijn. Daarnaast moet er bij de keuze voor de juiste markeeroplossing mogelijk ook rekening gehouden worden met losmaakmiddelen. 


Codeersystemen voor printen op plastic/printen op kunststof

Er zijn verschillende Videojet-oplossingen mogelijk om te printen op plastic, afhankelijk van het gewenste markeereffect. Met onze speciale inktselectie voor Continuous Inkjetsystemen (CIJ), waaronder sterk hechtende inkten en oliepenetrerende inkten, kunt u een scherpe code printen op kunststof.

Naast CIJ hebben we ook diverse Lasersystemen die permanente maar minder opvallende markeringen op plastic printen. Videojet biedt uiteenlopende laserprinters, waaronder CO2, Fiber en UV, om de lasergolflengte zo goed mogelijk af te stemmen op het plastic/kunststof materiaal.


Voorbeelden uit de praktijk


Neem contact met ons op

Informatie en verkoop codeeroplossingen
0345 - 636 513
 


Aanbevolen oplossingen


Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Op deze manier kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 - 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.


Documentatie