Mensen

Mensen helpen hun potentieel te bereiken

We trekken de beste mensen aan, helpen ze ontwikkelen en roberen ze te betrekken en te behouden om ons bedrijf continu te blijven verbeteren. We zetten ons in voor het opbouwen van een inclusieve cultuur die van nature het aantrekken, behouden en betrekken van hoogopgeleid en divers talent stimuleert, terwijl we een veilige werkomgeving voor iedereen garanderen.

Diversiteit en inclusiviteit

Videojet-medewerkers hebben uiteenlopende etnische achtergronden van over de hele wereld en vertegenwoordigen de gemeenschappen waarin we werken en leven. In tientallen landen, tijdzones en talen omarmen we een niet-aflatende toewijding om elke dag samen te winnen met enthousiasme, nederigheid en integriteit.

Met onze inspanningen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit streven we ernaar om met de kernwaarden van Videojet, wereldwijd rechtvaardigheid te garanderen en om onze energie lokaal in medewerkers te investeren. Dit bereiken we door:

  • Talentacquisitie
  • Talentmanagement
  • Netwerken van Videojet-medewerkers (VAN’s, Videojet Associate Networks), onze versie van ERG’s

Arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid

We zetten ons in om een gezonde en veilige werkplek te bieden voor medewerkers en anderen die onze faciliteiten bezoeken. Het is de toewijding van elke medewerker aan gezondheid en veiligheid die ervoor zorgt dat ons bedrijf een veilige omgeving is. We moedigen iedereen aan om op elkaar te letten, samen te werken om ervoor te zorgen dat onze activiteiten veilig zijn en de methode ‘Stop, denk na en zeg het hardop’ te gebruiken wanneer er zich een probleem of potentieel gevaar voordoet op de werkvloer.

Naarmate onze wereld verandert, wijzigen we voortdurend onze best practices en leermogelijkheden om de manier waarop medewerkers en leiders capaciteiten opbouwen, kritieke veiligheidsinformatie ontvangen en zich voorbereiden op toekomstige uitdagingen, te optimaliseren. Deze inspanningen worden ondersteund door onze Gedragscode en Speak Up! Programma.


Loopbaanontwikkeling en training

De kracht om voortdurend te verbeteren vormt de kern van hoe we ons bedrijf runnen en hoe we er te werk gaan, van afzonderlijke medewerkers tot senior management. We stellen onze medewerkers in staat om hun loopbaan in eigen hand te nemen en hun volledige potentieel te realiseren met zinvolle opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze typische benadering van talentontwikkeling omvat een combinatie van leren op de werkplek (70%), coaching (20%) en management- en VES-training (10%), die volgens ons de meest consistente en impactvolle ontwikkelingsstructuur biedt. We gebruiken tools die ons helpen identificeren wat een mogelijke volgende rol is voor medewerkers die ernaar streven, deze rol voor hen veilig te stellen en hen te ondersteunen bij het opbouwen van lonende en productieve carrières.

Bezoek onze carrièrepagina voor meer informatie over hoe u een Videojet-medewerker kunt worden.


Verhalen van onze medewerkers

Het verhaal van Sherry

Sherry kijkt terug op de 30 jaar die ze bij Videojet werkt: ze begon als chemicus en is uiteindelijk business unitmanager geworden. Daarnaast heeft een aantal uitdagingen moeten overwinnen en heeft ze teruggegeven aan de volgende generatie vrouwen in de STEM-vakgebieden.

Het verhaal van Howard

Sinds hij meer dan twintig jaar geleden bij Videojet kwam werken, heeft Enterprise Systems Director Howard Heyman veel veranderingen voorbij zien komen, zowel in zijn eigen carrière als in de manier waarop het bedrijf LHBTI+-medewerkers zoals hij ondersteunt.