Op verpakkingen printen

Retail ready packaging (RRP) is een sterk groeiend segment van de voedingsmiddelen- en consumentengoederenbranche. De aantrekkingskracht van schapklare doosverpakkingen is de mogelijkheid om producten sneller in het schap te krijgen doordat het uitpakken van producten of opzetten van displays niet meer nodig is door bijvoorbeeld een barcode printer.

Gecoat karton heeft zijn eigen markeeruitdagingen, waarbij de gewone oplossingen voor het printen op golfkarton met een barcode printer niet voldoen. Om kleine en middelgrote coderingen op gecoate kartonoppervlakken aan te brengen zijn Thermo Inkjetprinters met MEK-gebaseerde inkten geschikt. Als alternatief kunnen lasersystemen gebruikt worden om hoge-resolutie codes achterblijven. Hierdoor wordt het oppervlak weggebrand, waardoor de codering op de ondergrond achterblijft. Labelen met Direct Apply is een derde optie. Dit werkt voornamelijk goed op trays en andere verpakkingen met een laag profiel. U kunt onze systemen prima als barcode printer gebruiken of om logo’s, ingrediënten, productiecodes of andere variabele data te printen.

Aanbevolen oplossingen

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij denken graag met u mee om tot de ideale oplossing te komen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van coderen gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u van tevoren gedacht had!

Een demonstratie op locatie is ook mogelijk. Onze printers kunnen namelijk direct bij u aan de lijn gezet worden. Zo kunt u de kwaliteit van de coderingen zelf beoordelen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via 085 – 888 24 68 of per e-mail via verkoop.nl@videojet.com.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.