Disclaimer

Inhoud van de website

De auteur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Er worden geen claims tegen de auteur aanvaardt wat betreft materiële en immateriële schade veroorzaakt door het gebruik van of niet gebruiken van de verstrekte informatie of het gebruik van onjuiste of onvolledige informatie, tenzij dit aantoonbaar het gevolg is van onwettige handelingen van de auteur. Alle aanbiedingen zijn zonder verplichtingen. De auteur behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud op de website te wijzigen, verwijderen, uit te breiden, of de webpublicatie tijdelijk of permanent te verwijderen.

Verwijzingen en links

Bij directe of indirecte verwijzingen naar websites (links) waarvoor de auteur niet aansprakelijk is, wordt er uitsluitend aansprakelijkheid aanvaardt in gevallen waarbij de auteur zich bewust is van de inhoud en het technisch mogelijk en redelijk voor de auteur is om het gebruik van de website te voorkomen indien de content illegaal is. De auteur verklaart hierbij expliciet dat er ten tijde van het plaatsen van de links geen illegale inhoud op deze websites is aangetroffen. De auteur heeft geen invloed op het huidige of toekomstige design, de inhoud of het auteurschap van deze gelinkte of vermelde websites en wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor de inhoud van deze websites, die wellicht zijn aangepast nadat de links zijn geplaatst. Deze disclaimer geldt voor alle links en verwijzingen op de eigen website van de auteur, alsmede voor links en verwijzingen van derden in gastenboeken, discussieforums en mailinglijsten die door de auteur beschikbaar worden gesteld. Alleen de eigenaar van de gelinkte of vermelde website is aansprakelijk voor illegale, onjuiste of onvolledige informatie en dan met name voor geleden schade door het gebruik of niet gebruiken van deze informatie, en niet de eigenaar van de website met de links of vermeldingen naar zo’n website.

Copyright- en handelsmerkrechten

De auteur probeert in alle publicaties de copyrightrechten te vermelden van de afbeeldingen, documenten, video’s en teksten, of de auteur probeert afbeeldingen, documenten, video’s en tekst te gebruiken die vrij zijn van rechten. Alle handelsmerken en merknamen op deze website zijn zonder uitzondering onderhevig aan de vereisten van de toepasselijke handelsmerkwetgeving en worden beschermd door de eigendomsrechten van hun geregistreerde eigenaars. Door ze enkel te vermelden mag er niet geconcludeerd worden dat handelsmerken niet door rechten van derden zijn beschermd. De copyrightrechten op websites die exclusief door de auteur zijn gepubliceerd, blijven bij de auteur van de website. Dergelijke afbeeldingen, documenten, video’s en teksten mogen niet in andere elektronische of gedrukte publicaties gereproduceerd of gebruikt worden zonder expliciete voorafgaande toestemming van de auteur.

Wettelijke consequenties van deze disclaimer

Deze disclaimer moet als onderdeel worden beschouwd van de internetaanbieding waarin naar deze website is verwezen. Als een gedeelte van de tekst of daarin vermelde individuele termen niet langer overeenkomt met de geldende wetgeving, heeft dit geen invloed op de overige gedeeltes van het document of de inhoud of geldigheid.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.