Videojet Technologies Video hub

Bekijk alle Videojet-producten, supplies, onze diensten en branchespecifieke casestudy’s via ons videoplatform

Over Videojet Technologies:

Videojet is een wereldwijd toonaangevend codeer- en markeermerk en maakt deel uit van de productidentificatiebedrijven van VeraltoTM. We leveren geavanceerde technologieën en systemen die uw productielijnen draaiende houden.

Met een groot aanbod aan codeertechnologieën, specifieke inkten en vloeistoffen, geavanceerde software en ons toegewijde wereldwijde serviceteam, kunnen wij u helpen om op praktisch iedere verpakking en substraat te printen. Videojet streeft ernaar veilige, hoogwaardige en betrouwbare apparatuur aan te bieden. Als koploper op het gebied van inline printen investeert Videojet voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de print- en codeeruitdagingen van onze klanten op te lossen.

Introductie Videojet
Vidyard Thumbnail
Videojet helpt consumenten te informeren en te beschermen

Vidyard Thumbnail
Eén Videojet
Vidyard Thumbnail
Onze rol in de wereld

Casestudy’s

U hoeft ons niet op ons woord te geloven; onze klanten vertellen waarom ze Videojet hebben gekozen

Vidyard Thumbnail

Casestudy: Bosch Packaging Technology

Ontdek hoe Bosch de Wolke m610 OEM gebruikt voor een krachtige track & trace oplossing.

Bekijk onze populaire video’s

Vidyard Thumbnail

Videojet 1580 continuous inkjetprinter (CIJ) productoverzicht

Maak kennis met onze productmanager Mark Breunig die de Videojet 1580 continuous inkjetprinter bespreekt, de printer die dagelijks coderen gemakkelijker maakt.

Vidyard Thumbnail

Videojet 9550: Bekijk een simpele en slimmere manier voor het printen en aanbrengen van etiketten

De Videojet 9550 met Intelligent Motion™-technologie is een slimmere print-and-apply-labeler zonder ongeplande downtime, die kosten en fouten bij dooscoderen vermindert. Automatische en nauwkeurige controle van het gehele systeem, in combinatie met Direct Apply™, zorgt voor de meest efficiënte en betrouwbare etiketteringsmachine.

Vidyard Thumbnail

Videojet lasermarkeersysteem live in actie

Een laseroplossing voor een verscheidenheid aan toepassingen zoals papier en gecoat karton, geverfd hout, golfkarton, zelfklevende etiketten, dozen, rubber, glas, hout, ijslollystokjes, papieren bekers, metalen dozen, plastic flessluitingen, metalen blikken, plastic buizen, buizen en nog veel meer!


Bekijk onze recente uploads

Vidyard Thumbnail

Ontdek Videojet V4230-inkt die speciaal ontwikkeld is voor slijtbestendigheid van kraft op harde HDPE-verpakkingen.

Zwarte V4230-inkt met hoogwaardige hechting is een innovatief product dat door Videojet is ontwikkeld om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We kregen feedback dat sommige inkjetcodes niet goed genoeg hechten aan harde kunststoffen zoals onbehandelde HDPE, vanwege slijtage tijdens het transport. Daarom heeft Videojet V4230-inkt ontwikkeld om dit probleem aan te pakken.

Vidyard Thumbnail

Videojet-inkten: de gouden standaard in klantenservice

Videojet inkten worden geleverd met hoogwaardige klantenservice, zodat u er zeker van kunt zijn dat u tevreden bent met de service die u ontvangt.

Wij willen dat u met vertrouwen koopt op elk moment dat u Videojet-inkten of -supplies aanschaft. Daarom werken wij samen met onze klanten om de vloeistof te vinden die het beste aansluit bij hun toepassingsvereisten en die voldoet aan de specificaties.

Vidyard Thumbnail

Videojet Lightfoot™-oplossing voor de drankindustrie

De Videojet Lightfoot-oplossing is geschikt voor veeleisende productiebehoeften, ook in zware omgevingen. Ontdek de unieke eigenschappen zoals dual Lightfoot™-fiberlasermarkeerkoppen, een kast die geschikt is voor omgevingen waarin vaak gespoeld wordt en de allerhoogste veiligheidsmaatregelen.

De Videojet Lightfoot-oplossing voor conserven is een kant-en-klaar systeem dat speciaal ontworpen is voor het inblikken van dranken en levert snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid in een uitgebreid pakket.

Vul hieronder uw gegevens in om de nieuwste updates van Videojet te ontvangen.

Meer informatie over onze video’s over de farmaceutische en medische industrie

Vidyard Thumbnail

Coderen van deeltjesfiltermaskers (FFP2, N95, KN95) met de Videojet 7810 UV-laser

Het Videojet 7810 2-Watt UV-lasermarkeersysteem levert permanente, contrastrijke markeringen op deeltjesfiltermaskers (FFP2, N95, KN95).