HOUD UW VOORRAAD INKT EN MAKE-UP OP PEIL

Zorg ervoor dat uw productie niet stil komt te staan door onverwachte gebeurtenissen! Om dan te kunnen blijven produceren, adviseren wij om uw voorraad vloeistoffen, linkt en andere verbruiksmaterialen, met 1 maand te verhogen.
Bestel uw supplies telefonisch via 0345-636500>> 


CUSTOMER SERVICE

VIDEOJET TECHNOLOGIES

Wilt u printlint, inkt, solvent of onderdelen bestellen? Onze Customer Service staat u graag telefonisch te woord via
0345 - 636 500.
BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE UFI WETGEVING

Op 1 januari 2021 treedt de UFI wetgeving in werking. Gevaarlijke mengsels die binnen de Europese Unie op de markt gebracht worden, dienen voorzien te zijn van extra productinformatie. Ontdek onze oplossingen!
Lees verder over de UFI wetgeving>>
 


VIDEOJET TECHNOLOGIES

VIDEOJET TECHNOLOGIES

Videojet is wereldwijd marktleider op het gebied van markeer- en codeeroplossingen. Wij beschikken over een uitgebreid portfolio aan industriële printers waaronder continuous inkjetprinters, folieprinters, dozenprinters, etiketteermachines en systemen om te lasercoderen.
Over Videojet>>


PLANTENPASPOORT

PLANTEN PASPOORT

Bent u al klaar voor de nieuwe wetgeving met betrekking tot het plantenpaspoort? Meer informatie over de vereisten voor het nieuwe plantenpaspoort en onze oplossingen, vindt u hier terug.
Lees meer over het plantenpaspoort>> 


SERVICE HELPDESK

SERVICE HELPDESK

Heeft u een storing, onderhoud nodig of een technische vraag? Neem direct telefonisch contact op met onze Service Helpdesk via 0345 - 636 500.