VERHOOG SERIALISATIE EN TRACEERBAARHEID

3 medicijnverpakkingen met variabele data en QR-code

Bekijk onze nieuwe farma-hub om alles te weten te komen over onze oplossingen om serialisatie en traceerbaarheid te verhogen. Breng hoogwaardige codes aan op HDPE, blisterverpakkingen, omdoosjes en meer!
Ontdek onze oplossingen voor de farma>>


BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE UFI WETGEVING

Afbeelding met een UFI code en schoonmaakmiddelen

Op 1 januari 2021 treedt de UFI wetgeving in werking. Gevaarlijke mengsels die binnen de Europese Unie op de markt gebracht worden, dienen voorzien te zijn van extra productinformatie. Ontdek onze oplossingen!
Lees verder over de UFI wetgeving>>


PRINT OP FOLIEVERPAKKINGEN

Folieverpakking met THT-datum gecodeerd

Coderen op folie kan een uitdaging zijn door het materiaal en niet iedere printer kan onuitwisbare coderingen aanbrengen. Folieprinters van Videojet zijn uitermate geschikt om keer op keer de juiste code aan te brengen.
Ontdek onze folieprinters>>
 

WOLKE VOOR FARMACEUTISCHE TOEPASSINGEN

Wolke farmaceutische thermo inkjetprinters

Thermo Inkjetprinters voor de farmacie kunnen complexe codes printen zoals lineaire barcodes, alternatieve lettertypen, logo’s, GS1 DataMatrix en QR-codes. Ontdek onze farmaceutische printers!
Ontdek ons assortiment aan Wolke thermo inkjetprinters>>

DOZEN CODEREN

Kartonnen doos met tomaten en verschillende coderingen op de zijkant

Bent u op zoek naar een printer die snel barcodes, THT-data en andere coderingen kan aanbrengen op dozen? Scherpe codes zijn essentieel om traceerbaarheid te verhogen. En met gekleurde inkten kunt u dozen verder onderscheiden.
Ontdek onze oplossingen om op dozen te printen>> 

OVER VIDEOJET

VIDEOJET TECHNOLOGIES

Videojet is wereldwijd marktleider op het gebied van markeer- en codeeroplossingen. Wij beschikken over een uitgebreid portfolio aan industriële printers zoals continuous inkjetprinters, folieprinters, dozenprinters, Wolke printers, etiketteermachines en lasermarkeersystemen.
Over Videojet>>