Buisvormige zakverpakkingsmachines

Wat zijn buisvormige zakverpakkingsmachines?

Op verticale zak-verpakkingsmachines worden de rollen kunststoffilm over een vormgevende buis gespannen en doorheen de machine gevoerd voor of tijdens het vullen.

Op horizontale buisvormige zakvorm-, vul- en sluitmachines wordt het verpakkingsmateriaal gevormd met een speciaal werktuig. Daarna beweegt het doorheen de machine, het wordt gevuld en onmiddellijk gesloten en horizontaal gepositioneerd.

De buisvormige zakverpakkingsmachine haalt automatisch individuele, voorgefabriceerde zakken op uit de zaktoevoer, spant ze en draag ze over aan het vulstation. Wanneer hij het vulstation verlaat, wordt de zak naar het sluitstation geleid.


In welke sectoren worden buisvormige zakverpakkingsmachines gebruikt?

Buisvormige zakverpakkingsmachines worden voornamelijk gebruikt voor gebruik in productiebedrijven. Het gebruik van deze machines biedt de mogelijkheid uiteenlopende producten te verpakken in buisvormige zakken. Ze worden geleverd in buisvormige verpakkingen die kunnen worden geopend, gevuld en daarna gesloten in de machine. Individueel gevulde verpakkingen worden geleverd via een doorlopende toevoer van een enkele buis. Moderne buisvormige zak-verpakkingsmachines hebben een heel hoge uitvoercapaciteit en kunnen zonder onderbreking worden gebruikt, zelfs wanneer de verpakkingsrol wordt vervangen. Dit garandeert een hoge efficiëntie.


Aanbevolen artikelen


Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen
Kies 2 voor Helpdesk, Planning en Service
Kies 3 voor Administratie en Bestellen van Verbruiksgoederen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.