Vorm-, vul- en afdichtingsapparatuur

Wat is vorm-, vul- en afdichtingsapparatuur?

Vorm, vul en afdichting zakvulsystemen gebruiken gewoonlijk verpakkingen met een lage graad van voorbewerking die wordt geleverd als een web van verpakkingsmateriaal van een rol. Het proces wordt verdeeld in verticale of horizontale cycli.

Deze verpakkingsmethode combineert de vormgeving, het vullen en het afdichten van verpakkingsmateriaal zoals zakken, dozen of bekers. De meeste passen bewerkingen toe zoals vouwen, dieptrekken of thermovormen om een volledige verpakking te produceren die klaar is om gevuld en gesloten te worden.

Zakvulmachines

Verpakkingsmachine die wordt gebruikt om meestal papieren of plastic zakken te vullen en af te dichten. Zakvulmachines worden voornamelijk gebruikt voor poedervormig of korrelvormig materiaal gebruikt in de bouwsector en meststoffenindustrie of in de voedingsindustrie voor de verpakking van producten zoals bloem, zetmeel, suiker, etc.

Vul- en afdichtingsmachines

Machines ontworpen om verpakkingsmateriaal te vullen en te sluiten. De verpakking is klaar om te vullen en verzameld van een winkel of ze moet worden geopend of opgetild voor het proces.


Aanbevolen artikelen


Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact