Ontdek meer over de lasermarkeersystemen van Videojet om te coderen en markeren

Vidyard Thumbnail
Videojet-lasersystemen in actie
Vidyard Thumbnail
Leer meer over coderen met laser

Videojet lasermarkeersystemen: de markering die u wilt

Meer dan bij andere codeerprocessen is een geslaagde lasermarkering het resultaat van diepgaand inzicht in de combinatie tussen de codeertechnologie en de substraat. Succesvolle markering vereist een breed scala aan lasertechnologieën en de gezamenlijke kennis van duizenden toepassingen. Met meer dan 30 jaar ervaring en een laserportfolio bestaande uit CO2, fibersystemen en UV lasers weet Videojet als geen ander wat u nodig hebt.

Lasermarkeren is een contactloze printmethode die onder anderehoogwaardige 1D- of 2D-barcodes, meerdere regels tekst, batchnummers, partijcodes en logo’s markeert of graveert op diverse producten voor tracking- en traceringsdoeleinden. Gebruiksvriendelijke industriële lasermarkeersystemen kunnen duidelijke, scherpe codes aanbrengen op veel verschillende materialen.

Videojet levert laseroplossingen voor tal van toepassingen, zoals papier en gecoat karton, geverfd hout, karton, zelfklevende etiketten, dozen, rubber, glas, hout, ijslollystokjes, papieren bekers, metalen dozen, plastic flessluitingen, metalen blikken, plastic buizen, buizen en andere industriële producten om goed zichtbare codes te produceren op ultrahoge snelheden, zonder in te leveren op lijnsnelheid en printkwaliteit.

×

Kindly fill-in below details, our expert will contact you shortly!

Ontdek Videojet CO2-lasermarkeersystemen voor hoogwaardige en lichte toepassingen

Vidyard Thumbnail

Videojet 3640 CO2-lasermarkeersysteem

De Videojet 3640 is een CO2-lasermarkeersysteem van 60 Watt dat ontworpen is om toepassingen van grote volumes en hoge snelheden in de farmaceutische, tabak- en drankenmarkt aan te pakken. De 3640 is in staat om ingewikkelde codes te verwerken bij hoge snelheden, en heeft het breedste markeerveld in de industrie.

Lees hier meer over de Videojet 3640.

Vidyard Thumbnail

Videojet 3140 CO2-lasermarkeersystemen voor diverse industrieën

De Videojet 10-Watt 3140 CO2-laser biedt dezelfde prestaties als lasermarkeersystemen van Videojet met een hoger wattage, alleen past de vermogensbron beter bij toepassingen voor middelhoge bandsnelheden.

Lees hier meer over de Videojet 3140.

Vidyard Thumbnail

Videojet 3340 CO2-lasermarkeersysteem

De Videojet 3340 is een toonaangevende CO2-laser van 30 Watt voor hoogwaardige resultaten en ultieme flexibiliteit. De 3340 is dé oplossing voor uiterst snelle verpakkingslijnen waarin scherpe, hoogwaardige codes vereist zijn.

Lees hier meer over de Videojet 3340.

Vidyard Thumbnail

Videojet 3020 lasermarkeersysteem

Het Videojet 3020 CO2-lasermarkeersysteem van 10 Watt is speciaal ontworpen om te voldoen aan eenvoudige codeertoepassingen voor verschillende substraten. Het systeem is eenvoudig te configureren en te bedienen en flexibel genoeg om veranderende productievereisten op te vangen.

Lees hier meer over Videojet 3020.

Lees meer over onze eenvoudig bedienbare lasercontroller en software om markeer- en codeerfouten te verminderen

Vidyard Thumbnail
Reactieve lasermarkering (LRM)
Vidyard Thumbnail
Touch Control Software+ voor Videojet-lasermarkeersystemen
Vidyard Thumbnail
Videojet CLARiTY™-lasercontroller

Neem contact met ons op voor meer informatie of om deskundig advies over markeer- en codeertoepassingen voor uw organisatie te krijgen.

×

Kindly fill-in below details, our expert will contact you shortly!

Meer informatie over de fiber- en UV-lasermarkeersystemen van Videojet

Vidyard Thumbnail

Videojet 7340 / 7440 fiberlasermarkeersystemen

Maak kennis met Lightfoot, ‘s werelds kleinste lasermarkeerkop!

Videojet zet een nieuwe standaard om lasers eenvoudiger in verpakkingslijnen te integreren met de Videojet 7340 (20 Watt) en 7440 (30 Watt).

Lees hier meer over de Videojet 7340/7440 fiberlasersystemen

Vidyard Thumbnail

Videojet 7230/7330 fiberlasermarkeersystemen

De vrijheid om te markeren zoals u dat wilt!

De Videojet 7230 (10 Watt) en 7330 fiberlasers (20 Watt) zijn lichte, compacte, en flexibele oplossingen, ontworpen voor hoogwaardige, permanente codes voor uiteenlopende markeertoepassingen.

Lees hier meer over de Videojet 7230/7330 fiberlasersystemen.

Vidyard Thumbnail

Videojet 7810 UV-lasermarkeersysteem

De 7810 brengt op hoge snelheid duidelijke 2D-, alfanumerieke en andere codetypes aan op polyethyleen met een hoge dichtheid, zoals DuPont™ Tyvek® en veelgebruikte materialen van hard plastic, zoals wit HDPE en LDPE. Software met 360° Arc Compensation Software van Videojet zorgt dat dezelfde markeerkwaliteit kan worden bereikt bij toepassingen op zowel roterende als rechte lijnen.

Lees hier meer over het Videojet 7810 UV-lasersysteem.

Vidyard Thumbnail

Videojet Lightfoot™-oplossing voor de drankindustrie

De Videojet-oplossing voor conserven werkt zelfs in veeleisende productieomgevingen. Met eigenschappen als dual Lightfoot™ -fiberlasermarkeerkoppen, een kast die geschikt is voor omgevingen waarin veel gespoeld wordt en waarbij de allerhoogste veiligheidsmaatregelen zijn genomen is deze lasermarkeeroplossing de geschikte oplossing om dranken te coderen.

De Videojet Lightfoot-oplossing voor conserven is een kant-en-klaar systeem dat speciaal ontworpen is voor het inblikken van dranken en levert snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid in een uitgebreid pakket.

Lees hier meer over de Videojet Lightfoot™-oplossing voor conserven.

Vul hieronder uw gegevens in om de nieuwste updates van Videojet te ontvangen.

Meer informatie over onze video’s over de farmaceutische en medische industrie

Vidyard Thumbnail

Coderen van deeltjesfiltermaskers (FFP2, N95, KN95) met de Videojet 7810 UV-laser

Het Videojet 7810 2-Watt UV-lasermarkeersysteem levert permanente, contrastrijke markeringen op deeltjesfiltermaskers (FFP2, N95, KN95).

View our Laser Video hub

Continuous inkjet video’s

View our TIJ Video hub

Thermische inkjet video’s

View our TTO Video hub

Thermal transfer video’s

View our LCM/LPA Video hub

Grootkarakter/ labeling video’s

View our Inks, Supplies and Services Video hub

Inkten, supplies, en service video’s