Ontdek op welke manier Videojet een belangrijke rol speelt in markeer- en codeervereisten voor de farmaceutische en medische industrie!

Vidyard Thumbnail
de rol van Videojet bij het beschermen, diagnosticeren en voorkomen van Covid-19

Onze bijdrage in de strijd tegen COVID-19: maskers, diagnostiek, buisjes en injectiespuiten coderen

Videojet speelt in op de toenemende vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE), diagnostiek, buisjes en injectiespuiten door de technologieën en middelen aan te passen aan de behoeften van essentiële fabrikanten in deze uitdagende tijden. Bekijk de video en ontdek hoe Videojet kan helpen in de strijd tegen COVID-19.

Vidyard Thumbnail

Code2Carton: Geteste markeerkwaliteit voor dozen

Als het draait om traceerbaarheid is het van cruciaal belang dat de codes op farmaceutische producten lang leesbaar blijven. Toch kunnen invloeden in de distributieketen, zoals condensatie of UV-straling, ervoor zorgen dat codes vervagen of onduidelijk worden.

Om te zorgen voor optimale markeerkwaliteit op kartonnen verpakking heeft Videojet samengewerkt met de Paper Technology Foundation (PTS) om een test te bieden voor Videojet-codes op vouwdozen.

Lees hier meer over Videojet Code2Carton.

Vidyard Thumbnail

Videojet Pharma Line: serialisatie en track & trace-naleving

Om vervalsingen te stoppen, worden er over de hele wereld nieuwe voorschriften geïntroduceerd voor de implementatie van serialisatie- en track & trace-programma’s. Ontdek hoe Videojet u kan helpen!

Lees hier meer over wereldwijde codeervereisten met betrekking tot serialisatievoorschriften.

Meer informatie over codeervoorschriften op medische apparaten.

Videojet biedt oplossingen voor de veranderende en uitdagende markeer- en codeerbehoeften voor de farmaceutische en medische industrie.

Vidyard Thumbnail
Coderen op medische maskers

Medische maskers zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven in de strijd tegen COVID-19. Medische maskers worden beschouwd als persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), en zijn daarom geclassificeerd als medische apparatuur. Ze moeten voldoen aan plaatselijke voorschriften, zoals het Amerikaanse UDI-systeem, of de Europese verordening betreffende medische apparatuur, en moeten dienovereenkomstig worden gelabeld. Videojet kan fabrikanten helpen om aan deze wettelijke vereisten te voldoen door innovatieve codeeroplossingen te bieden voor maskers, verpakkingen en verzenddozen.

Vidyard Thumbnail
Cryptocodes beheersen met thermo inkjet

Met ingang van 1 januari 2019 stelt de Russische federale wet nr. 488-FZ dat 12 verschillende productgroepen die in Rusland op de markt worden gebracht, waaronder farmaceutische producten, traceerbaarheidsserialisatie vereisen met behulp van een cryptocode, uiterlijk op 1 juli 2020.

Videojet heeft een software-update uitgebracht voor de Wolke m610/m600-serie om het printen van cryptocodes te optimaliseren.

Vidyard Thumbnail
IQ/OQ-validatieverpakking

Misschien nog wel meer dan in andere sectoren, vereisen verpakkingen voor farmaceutica en medische apparatuur variabele coderingen van de hoogste kwaliteit.

Daarom kan Videojet IQ/OQ-validatieverpakkingen bieden voor codeeroplossingen om aan uw documentatiebehoeften te voldoen.

Onze expert biedt meer informatie over unieke oplossingen van Videojet voor farmaceutische en medische behoeften!

Vidyard Thumbnail

Coding pharmaceutical cartonCoderen van farmaceutische verpakkingen met Wolke thermo inkjet of Videojet 3000 CO2-lasermarkeersystemen.

Videojet Pharma Line biedt end-to-end-oplossingen voor farmaceutisch markeren en coderen. De video laat twee mogelijkheden zien om te voldoen aan de voorschriften voor het aanbrengen van 2D-geserialiseerde codes op dozen met behulp van Wolke thermo inkjet of de Videojet 3000 CO2-lasermarkeersystemen.

Vidyard Thumbnail

Farmaceutische buisjes coderen met Videojet 7510 fiberlaser- of Videojet continuous inkjet (CIJ)-printers.

Videojet Pharma Line biedt end-to-end-oplossingen om farmaceutisch te markeren en coderen. De video toont twee opties voor het markeren van 2D-barcodes op doppen van buisjes in een FP Development-machine met sterwiel voor coderen en controleren van buisjes, met behulp van een Videojet 7510 laser- of Videojet continuous inkjet (CIJ)-printer.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor deskundig advies over markeer- en codeervereisten voor farmaceutische en medische producten.

×

Kindly fill-in below details, our expert will contact you shortly!

Vidyard Thumbnail

Het aanbrengen van gecodeerde etiketten met de Videojet 9550 Label Printer Applicator (LPA).

Videojet Pharma Line biedt end-to-end-oplossingen om farmaceutisch te markeren en coderen. De video laat zien hoe u geserialiseerde codes op verpakkingen kunt aanbrengen met de Videojet 9550 Label Printer Applicator (LPA) 9550.

Hieronder vindt u meer informatie over Videojet-oplossingen voor farmaceutische en medische apparatuurvereisten.

Vidyard Thumbnail

“Verhoog codekwaliteit en efficiëntie in serialisatie” – Presentatie Pharmapack 2018, Parijs

In deze presentatie van 25 minuten, gegeven door Heidi Vanheerswynghels, worden de belangrijkste overwegingen van fabrikanten geschetst om barcodes van hoge kwaliteit aan te brengen die voldoen aan de regelgeving van de European Falsified Medicine Directive.

In deze video leggen wij u uit:

  • Wereldwijde serialisatie wetgeving
  • Belangrijkste invloeden op de kwaliteit van de barcode
  • ISO 15415 – Parameters, oorzaken en optimalisaties
  • Testen van de kwaliteit – Hoe waarborg en toets je de kwaliteit van de codes?
Vidyard Thumbnail

“Onzichtbare buisjescodering met Wolke thermo inkjet”: Een casestudy gepresenteerd op Pharmapack 2017, Parijs

Deze presentatie van 16 minuten door Heidi Vanheerswynghels op Pharmapack 2017 laat zien hoe flacondoppen worden gecodeerd met een UV thermo inkjet-inkt om interne traceerbaarheid te garanderen.

Vul hieronder uw gegevens in om de nieuwste updates van Videojet te ontvangen.

Lees hier meer branchegerelateerde casestudy’s!

Vidyard Thumbnail

Casestudy: Bosch Packaging Technology

Ontdek hoe Bosch de Wolke m610 OEM gebruikt voor een krachtige track & trace oplossing.

Klik hieronder op “Meer weergeven” !

View our Laser Video hub

Continuous inkjet video’s

View our Laser Video hub

Lasermarkeer video’s

View our TIJ Video hub

Thermische inkjet video’s

View our TTO Video hub

Thermal transfer video’s

View our LCM/LPA Video hub

Grootkarakter/ labeling video’s

View our Inks, Supplies and Services Video hub

Inkten, supplies en service video’s