Meer informatie over Videojet Thermo Transfer Overprinters (TTO) voor het printen op flexibele verpakkingen en etiketten

Vidyard Thumbnail
Ontdek wat Thermo Transfer Overprinters (TTO) zijn

Videojet Thermo Transfer Overprinters (TTO): snelle, eenvoudige en foutloze bediening

Thermo transfer printen, ook wel thermo transfer overprinten (TTO) genoemd, is een digitale technologie die wordt gebruikt om codes met een hoge resolutie en variabele inhoud op dunne, flexibele verpakkingen te printen, zoals folie, zakjes en etiketten.

Typische thermo transfer overprinttoepassingen zijn onder andere snacks, zoetwaren en bakkerijproducten, bevroren en gekoeld voedsel (vlees, vis en gevogelte, zuivelproducten, in zakken verpakte groenten en fruit), cosmetica, farmaceutische producten, nutraceutica en andere producten verpakt in flexibele folie.

×

Kindly fill-in below details, our expert will contact you shortly!

Ontdek meer over onze Thermo Transfer Overprinters (TTO)

Vidyard Thumbnail

Videojet DataFlex® 6530 & 6330 TTO-printers

De 6530 en 6330 maken deel uit van de Videojet DataFlex® TTO-collectie en leveren nog meer productiviteit dan u gewend bent. Deze printers bevatten de nieuwste technologie om de uptime verder te verbeteren terwijl minder tijd wordt besteed aan kwaliteitscontroles, afval en herbewerking om de productiviteit, kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren.

Videojet DataFlex® TTO-oplossingen zijn ontworpen voor uitdagende productielijnomgevingen. Met minimale slijtagegevoelige onderdelen, een volledig elektronisch ontwerp zonder perslucht en lintcassettes die snel vervangen kunnen worden, leveren de verbeterde DataFlex 6530- en 6330 TTO-printers maximale uptime en integratieflexibiliteit.

Lees hier meer over de Videojet DataFlex® 6530 en 6330.

Vidyard Thumbnail

Videojet DataFlex® 6230 TTO-printer

De Videojet 6230 maakt deel uit van de Videojet TTO-serie die is ontworpen om uw productiviteit te verhogen. De Videojet 6230 maakt gebruik van de nieuwste technologie om codeerfouten op flexibele verpakkingen te verminderen en de Total Cost of Ownership (TCO) te verbeteren met een bewezen en kosteneffectieve oplossing.

De 6230 TTO biedt eenvoudige bediening met een intuïtieve tablet 5” touchscreencontroller met CLARiTY™ interface. Het eenvoudige lintpad zorgt voor snelle wisselingen en een efficiëntere werking.

Lees hier meer over de Videojet DataFlex® 6230.

Lees hier meer over onze Videojet IP DataFlex® Plus TTO-printer, geschikt voor gebruik in natte omgevingen.

Meer informatie over thermo transferprinttechnologie

Thermo Transfer Overprinten vs. hot stamping

Het is voortdurend een uitdaging voor fabrikanten en andere verpakkers om aan de hedendaagse vereisten voor verpakkingscodes te voldoen en tegelijk de bedrijfskosten te verminderen.

Een eenvoudige manier om meer printmogelijkheden op flexibele verpakkingen te krijgen en tegelijkertijd de kosten te verlagen, is door te upgraden van de analoge techniek hot stamping naar het digitale thermo transfer overprinting (TTO).

Zowel hot stamping printers als thermo transfer overprinters zijn ontworpen om inkt over te brengen van een inktlint op dunne, flexibele substraten zoals synthetische folies of etiketten. Operationeel zijn de twee printers echter heel verschillend.

Vidyard Thumbnail
Wanneer moet u overwegen om een TTO-printer te gebruiken?

Thermo transfer printtechnologie, een ideale oplossing voor flexibele verpakkingen!

Intermitterend thermo transfer printen

Intermitterend thermo transfer printen wordt toegepast bij productielijnen waarbij de verpakkingsfolie met tussenpozen beweegt (stoppen/starten). De stoptijd (wachttijd) binnen de cyclus wordt gebruikt voor het printen. De printer ontvangt een signaal van de verpakkingsmachine en laat de printkop op het materiaal zakken en beweegt over de folie om te gaan printen. Hierna gaat de printkop omhoog en gaat hij weer terug naar de startpositie voor de volgende verpakking.

Continu thermo transfer printen

Op lijnen met een continue stroom wordt er op het verpakkingsmateriaal geprint terwijl de folie beweegt De folie komt tussen de printkop en een plaatrol. De printkop ontvangt een startsignaal van de verpakkingsmachine en wordt tegen de plaatrol gedrukt en het printen wordt gestart. Terwijl de folie door de vuller wordt getrokken, print de printer op iedere verpakking. De printkop ontvangt een stopsignaal en gaat weer omhoog.

Lees hier meer over hoe TTO-printtechnologie de ideale oplossing is voor flexibele verpakkingen en een gids voor het selecteren van TTO-linten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor deskundig advies over het printen op flexibele verpakkingen zoals folies, zakken en etiketten.

×

Kindly fill-in below details, our expert will contact you shortly!

Vidyard Thumbnail
Videojet iAssure™-technologie

Videojet iAssure™-technologie, een ingebouwde controle voor codekwaliteit in onze 6530 en 6330 TTO-printers

Bekijk hoe de revolutionaire Videojet iAssure™ geïntegreerde technologie voor codekwaliteitscontrole voortdurend controleert op printfouten. Er wordt een foto gemaakt van elke afzonderlijke code, de kwaliteit wordt beoordeelt, en als de gekozen grenswaarden worden overschreden, wordt de code afgewezen of de lijn wordt gestopt om afval en herbewerking te verminderen. Zowel de grenswaarden als de te ondernemen actie kunnen door u zelf bepaald worden.

Videojet iAssure™-technologie is exclusief geïntegreerd in de Videojet DataFlex® 6530 53 mm en de 6330 Thermo Transfer Overprinters.

Lees hier meer over Videojet iAssure™-technologie.


Bekijk de voordelen van een TTO aan uw lijn!

Vidyard Thumbnail
Gebruiksvriendelijk!
Vidyard Thumbnail
Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface
Vidyard Thumbnail
Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface

Vul hieronder uw gegevens in om de nieuwste updates van Videojet te ontvangen.

Lees hier meer branchegerelateerde casestudy’s!

Vidyard Thumbnail

Casestudy: Bosch Packaging Technology

Ontdek hoe Bosch de Wolke m610 OEM gebruikt voor een krachtige track & trace oplossing.

Klik hieronder op “Meer weergeven” !

View our Laser Video hub

Continuous inkjet video’s

View our Laser Video hub

Lasermarkeer video’s

View our TIJ Video hub

Thermal inkjet video’s

View our LCM/LPA Video hub

Grootkarakter/ labeling video’s

View our Inks, Supplies and Services Video hub

Inkten, supplies en service video’s