Voedingsinformatie afdrukken en etiketteren

Hoe brengt u voedingsinformatie aan op levensmiddelen?

U moet er op toezien dat de officiële normen worden gerespecteerd: Codeermachines van Videojet helpen u voedingsinformatie te printen of een etiket op uw product aan te brengen.

Deze informatie wordt ook een voedingstabel genoemd en ze moet worden afgedrukt op alle voedselverpakking. De lijst van ingrediënten (en hoeveelheden) die worden gebruikt om het product te vervaardigen moet ook worden vermeld. Voedingswaarde-etikettering van voeding maakt deel uit van de officiële normen met als doel de stijging in de percentages van obesitas en overgewicht in het land te bestrijden en de consumenten op te leiden over wat gezond is voor het lichaam.

Het is momenteel verplicht de volgende informatie te omvatten: energie-inhoud, eiwitten, beschikbare koolhydraten (suikers), vetten of lipiden (verzadigde vetten), vezels, natrium en alle voedingstoffen die als belangrijk worden beschouwd of waarvoor claims worden gemaakt.

Met Videojet machines kunt u de voedingsinformatie van u product afdrukken op alle mogelijke verpakkingen of dragers. Neem contact op met een van onze specialisten voor advies en een prijsopgave met betrekking tot de technologie die het best geschikt is voor uw behoeften.


Aanbevolen artikelen


Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
+31-85-8882-468

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact