Batchnummer printers

Wat zijn batchnummer printers?

We hebben inkjet, laser en veel meer soorten batchnummerprinters, die net als etiketteermachines batchnummers aanbrengen op producten.

In industriële termen is het batchnummer de aanduiding, in cijfers en/of letters, om een set van identieke producten te identificeren en op te sporen die bepaalde productie-eigenschappen delen (productieduur, productiedatum, identificatiecode, etc.). Dit nummer zorgt ervoor dat het product en informatie over de geschiedenis en achtergrond van het product kunnen worden opgespoord.

Batchnummerprinters of batchcode printers

Batchnummerprinters of batchcode printers zijn termen die vaak worden gebruikt door operators en onderhoudsmanagers voor codeermachines die worden gebruikt om een etiket van het batchnummer af te drukken of aan te brengen op uw product.

Naargelang het draagoppervlak waarop het batchnummer wordt afgedrukt (bijv. kunststof zakken, kartonnen dozen, kabels, thermisch krimpbare zakken, raffia zakken, zakken, kraftpapieren zakken, PET-flessen, metaal of ander materiaal), biedt Videojet uiteenlopende opties voor de batchcodering van uw product.

Aanbevolen artikelen

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen
Kies 2 voor Helpdesk, Planning en Service
Kies 3 voor Administratie en Bestellen van Verbruiksgoederen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.