Traceerbaarheid in voeding en andere producten

Wat is traceerbaarheid?

Industriële traceability van een product zijn alle stappen in het productieproces die de producent de mogelijkheid bieden een product te registreren en te identificeren tot het de eindgebruiker bereikt. Videojet machines helpen de traceerbaarheid van alle producten (voeding, medicatie en tal van andere producten) garanderen met kwaliteit en nauwkeurigheid.


Met welke informatie verhoogt u traceerbaarheid?

Gegevens zoals een batchnummer, de vervaldatum, de productiedatum, het serienummer en de productbeschrijving zijn algemene voorbeelden van de informatie die wordt gebruikt voor de traceerbaarheid, hoewel ze niet beperkt is tot dergelijke informatie. Een eenvoudig punt of markering op uw productielijn kan u helpen bepalen of een product al of niet voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Een van de prioriteiten van Videojet is het afdrukken of coderen van deze gegevens met kwaliteit en nauwkeurigheid. Om die reden biedt Videojet machines aan die uiterst efficiënt werken, de kosten verlagen in het geval van codeerfouten en die een betere klantendienst biedt.


Aanbevolen artikelen


Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.