TIJ Technology
Meld u nu aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van industriële trends en de nieuwste codeer- en markeeroplossingen.


Meer informatie over onze technologieTechnologie selecteren

        Videojet 8510

Videojet 8510

De Wolke m600 touch en Videojet 8510 zijn hoge resolutie inkjetprinters die gebruikmaken van de thermo inkjettechnologie (TIJ) van HP®. Deze veelzijdige printers beschikken over een CLARiTY® touchscreeninterface voor een eenvoudige bediening en biedt herkenbaarheid voor degenen die bekend zijn met de Videojet printers die voorzien zijn van CLARiTY®-software. Van standaard alfanumerieke codes tot ingewikkelde barcodes en afbeeldingen, de m600 touch en 8510 kunnen een breed scala aan codes printen op snelle productielijnen.
Videojet 8610

Videojet 8610

De Videojet 8610 maakt gebruik van een revolutionaire, speciaal gebouwde cartridge voor MEK-vloeistoffen. U kunt de eenvoud van thermo inkjet nu gebruiken in toepassingen die duidelijke codes op folies, films, plastics en gecoate voorwerpen vereisen. De 8610 is ideaal voor voedselverwerking, cosmetica en farmaceutische producten en combineert hoge-resolutie prints van klantgerichte en supply chain-informatie met eenvoudige bediening.
Wolke m600 oem

Wolke m600 oem

De Wolke m600 oem thermo inkjetprinter (TIJ) bepaalt de gouden norm voor track en trace toepassingen. De m600 oem heeft een intelligent ontwerp, is praktisch geconstrueerd en biedt baanbrekende integratieveelzijdigheid in combinatie met 's werelds krachtigste gegevensverwerking en wereldwijde track en trace mogelijkheden. Speciaal ontworpen om aan de huidige en toekomstige serialisatie-eisen in farmaceutische verpakkingstoepassingen te voldoen.Vond u dit nuttige informatie?
Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste codeernieuws voor cosmetische producten, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke producten

CONTACT VIDEOJET

Bel ons voor:

Informatie & Sales:
0345 - 636 513

Service & Supplies:
0345 - 636 500

Chat met een specialist

Een e-mail sturen

Volg ons op:

© 2020 Videojet Technologies, Inc.