TIJ Technology

Meer informatie over onze technologie


Technologie selecteren

        8510-pd-image

Videojet 8510

De Wolke m600 touch en Videojet 8510 zijn hoge resolutie inkjetprinters die gebruikmaken van de thermo inkjettechnologie (TIJ) van HP®. Deze veelzijdige printers beschikken over een CLARiTY® touchscreeninterface voor een eenvoudige bediening en biedt herkenbaarheid voor degenen die bekend zijn met de Videojet printers die voorzien zijn van CLARiTY®-software. Van standaard alfanumerieke codes tot ingewikkelde barcodes en afbeeldingen, de m600 touch en 8510 kunnen een breed scala aan codes printen op snelle productielijnen.
8610-pd-image

Videojet 8610

De Videojet 8610 maakt gebruik van een revolutionaire, speciaal gebouwde cartridge voor MEK-vloeistoffen. U kunt de eenvoud van thermo inkjet nu gebruiken in toepassingen die duidelijke codes op folies, films, plastics en gecoate voorwerpen vereisen. De 8610 is ideaal voor voedselverwerking, cosmetica en farmaceutische producten en combineert hoge-resolutie prints van klantgerichte en supply chain-informatie met eenvoudige bediening.
m600-oem-pd-image

Wolke m600 oem

De Wolke m600 oem thermo inkjetprinter (TIJ) bepaalt de gouden norm voor track en trace toepassingen. De m600 oem heeft een intelligent ontwerp, is praktisch geconstrueerd en biedt baanbrekende integratieveelzijdigheid in combinatie met ‘s werelds krachtigste gegevensverwerking en wereldwijde track en trace mogelijkheden. Speciaal ontworpen om aan de huidige en toekomstige serialisatie-eisen in farmaceutische verpakkingstoepassingen te voldoen.