CIJ Technology

Meer informatie over onze technologie


Technologie selecteren

        vj-1710-4bro-300

Videojet 1710

Voor toepassingen die goed leesbare, variabele datacodes op donkere of lastig te markeren materialen nodig hebben, heeft Videojet de Videojet 1710 kleinkarakter continuous inkjetprinter ontworpen. De printer gebruikt gepigmenteerde inkten met een groot contrast om mooie, duidelijke codes op oppervlakken te krijgen waarop inktsoorten op basis van kleurstof geen effect hebben, zoals gekleurd glas, rubber slangen, plastic kabels en donker karton. Hij kan verschillende fonts in meerdere talen printen, en tevens lineaire streepjescodes, 2D DataMatrix-codes, op maat gemaakte logo’s en afbeeldingen.
1620-hr-pd-image

Videojet 1620 HR

Wanneer printformaat heel belangrijk is en scherpte van cruciaal belang, biedt de Videojet High Resolution (HR) inkjet wat nodig is. Door het leveren van een ongeëvenaarde kwaliteit, zelfs bij de kleinste printhoogte van 0,6 mm en snelheden tot 348 m/min. helpt de printer leesbare codes waarborgen op zelfs de kleinste printgebieden. Onze HR-microprinters kunnen maximaal drie regels, lineaire en 2D-barcodes printen, waardoor zij tegemoet komen aan de behoefte van meer inhoud op minder oppervlak. De 1620 HR biedt een eenvoudige toetsenbord-interface die robuust en gebruiksvriendelijk is.
1650-hr-pd-image

Videojet 1650 HR

Wanneer printformaat heel belangrijk is en scherpte van cruciaal belang, biedt de Videojet High Resolution (HR) inkjet wat nodig is. Door het leveren van een ongeëvenaarde kwaliteit, zelfs bij de kleinste printhoogte van 0,6 mm en snelheden tot 348 m/min. helpt de printer leesbare codes waarborgen op zelfs de kleinste printgebieden. Onze HR-microprinters kunnen maximaal drie regels, lineaire en 2D-barcodes printen, waardoor zij tegemoet komen aan de behoefte van meer inhoud op minder oppervlak. De 1650 HR beschikt over onze exclusieve CLARiTY®-touchscreeninterface met diagnostiek om de OEE te verhogen.
1560-front-angle

Videojet 1650

De Videojet 1650 is de beste in zijn soort op het gebied van uptime en beschikbaarheid in veeleisende omgevingen met hoge snelheden. Dankzij de geavanceerde functies en hulpmiddelen heeft u minder geplande en ongeplande downtime. De geavanceerde CLARiTY-gebruikersinterface helpt de beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit (OEE) te optimaliseren. De 1660 is ideaal voor meerdere shifts en langdurige productieperioden met lijnsnelheden tot wel 293 meter per minuut.


1550-pd-image

Videojet 1550

Als uptime en beschikbaarheid van wezenlijk belang zijn en een hoge mate van beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit (OEE) uw doel is, is de Videojet 1550 echt iets voor u. Dankzij de geavanceerde functies en hulpmiddelen heeft u minder geplande en ongeplande downtime en optimale printerbeschikbaarheid.

De 1550 is ideaal voor klanten die met meerdere shifts per dag werken en lijnsnelheden tot wel 279 m/min.