Meld u nu aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van industriële trends en de nieuwste codeer- en markeeroplossingen in de drankindustrie.

Intelligent coderen


Intelligent coderen

Versterk eenvoudige lot- of batchcodes door met behulp van algoritmische software specifieke tekens in de codes te wijzigen en te verifiëren, zodat niet-erkende partijen ze moeilijker kunnen nabootsen.

Zichtbaar coderen


Zichtbaar coderen

De ideale zichtbare codes zijn permanent, zodat niet-erkende partijen ze niet kunnen verwijderen. Lasermarkeersystemen kunnen permanente codes van hoge kwaliteit aanbrengen op een groot aantal soorten verpakkingen.

Onzichtbaar coderen


Onzichtbaar coderen

Onzichtbare codes voor de distributiepartners identificeren producten die in niet-erkende kanalen zouden belanden Codes die zijn gemaakt met UV- en IR-inkten bieden een ideale oplossing voor verpakkingen met opvallende merkbedrukking of beperkte ruimte.Zichtbaarheid in de supply chain


Zichtbaarheid in de supply chain

Duidelijk gedrukte barcodes en geaggregeerde productinformatie op verzendverpakkingen maken tracking mogelijk en verzekeren de efficiëntie van de toeleveringsketen.


Software

Software van Videojet maakt tracking van producten in de supply chain mogelijk en levert trackinginformatie van productie tot distributie en zorgt voor integratie met systemen zoals ERP, WMS.

Vond u dit nuttige informatie?
Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de drankindustrie

CONTACT VIDEOJET

Bel ons voor:

Informatie & Sales:
0345 - 636 513

Service & Supplies:
0345 - 636 500

Chat met een specialist

Een e-mail sturen

Volg ons op:

© 2020 Videojet Technologies, Inc.