smart-coding

Intelligent coderen

Versterk eenvoudige lot- of batchcodes door met behulp van algoritmische software specifieke tekens in de codes te wijzigen en te verifiëren, zodat niet-erkende partijen ze moeilijker kunnen nabootsen.

overt-coding

Zichtbaar coderen

De ideale zichtbare codes zijn permanent, zodat niet-erkende partijen ze niet kunnen verwijderen. Lasermarkeersystemen kunnen permanente codes van hoge kwaliteit aanbrengen op een groot aantal soorten verpakkingen.

covert-coding

Onzichtbaar coderen

Onzichtbare codes voor de distributiepartners identificeren producten die in niet-erkende kanalen zouden belanden Codes die zijn gemaakt met UV- en IR-inkten bieden een ideale oplossing voor verpakkingen met opvallende merkbedrukking of beperkte ruimte.distribution-chain

Zichtbaarheid in de supply chain

Duidelijk gedrukte barcodes en geaggregeerde productinformatie op verzendverpakkingen maken tracking mogelijk en verzekeren de efficiëntie van de toeleveringsketen.

software

Software

Software van Videojet maakt tracking van producten in de supply chain mogelijk en levert trackinginformatie van productie tot distributie en zorgt voor integratie met systemen zoals ERP, WMS.