Zichtbaarheid in de supply chain

Dooscoderen met inkjet (LCM) maakt verzendverpakkingen efficiënter. Aangepaste verzendverpakkingen kunnen ongeoorloofde activiteiten in uw supply chain voorkomen.

Door een barcode op de verzendverpakkingen te printen, kunt u de goederen in de supply chain volledig volgen. Dankzij de combinatie met de software van Videojet, wordt tijdens het scannen van een verzendverpakking door een erkende winkelier de ontvangstinformatie elektronisch geregistreerd, zodat u een betere zichtbaarheid in de supply chain krijgt.

De software zorgt voor een doorlopende monitoring van elk artikel, elke doos en elke verzendverpakking tijdens de reis door de supply chain. Dit aggregatieproces wordt mogelijk gemaakt door de toegevoegde intelligente code die in elke stap van het verpakkingsproces wordt geverifieerd, zodat men de producten kan verifiëren zonder de verzendverpakking te openen. Dankzij de codering aan de buitenzijde kan men de producten duidelijk identificeren zonder de verpakking te hoeven openen.

Dooscoderen met inkjet (LCM) kan met een consistente printkwaliteit hoge-resolutie afbeeldingen en codes op verzendverpakkingen printen. In tegenstelling tot andere technologieën voor dooscoderen is LCM een betrouwbare, voordelige manier om informatie van hoge kwaliteit direct op verzendverpakkingen te drukken.

De toevoeging van barcodes, logo’s en gespecialiseerde distributie- informatie versterkt het vertrouwen van de distributiepartners en helpt om te voorkomen dat niet-toegelaten goederen legitieme verkoopkanalen bereiken.

Dankzij de codering van de dozen kan men alle artikelen effectief identificeren, dateren, inventariseren en volgen in de supply chain. Supply chains die gevoelig zijn voor vervalsing kunnen deze eenvoudige verificatie van informatie in een barcode gebruiken om te voorkomen dat valse producten geleverd worden.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.