Software van Videojet

De combinatie van geavanceerde codeertechnologie met geïntegreerde softwareoplossingen vertelt u waar elk product zich bevindt… op een enkel scherm.

Coderen
Creëert, importeert en beheert unieke codes voor de tracking, de beveiliging en het beheer van de levenscyclus van de producten. Uitstekend schaalbaar

Beheer van de productielijn
Samenwerken met en controleren van cruciale elementen in de productielijn, inclusief een breed scala van printsystemen voor het aanbrengen van codes en visiesystemen voor de verificatie. Ondersteunen van een onbeperkt aantal aggregatieniveaus en een transactie-interface met systemen voor materiaalbehandeling en verpakkingebn verderop in de supply chain.
 

Distributie
Software van Videojet registreert productbewegingen en leveringstransacties en koppelt de verzending van producten aan specifieke bestemmingen. Geïntegreerd in diverse systemen voor magazijnbeheer en supply chain.

Gegevens
Treedt op als een verzamelpunt voor artikelgegevens, voor de interface en uitwisseling met uw ERP- of andere managementsystemen. Configureerbare automatische upload van gegevens en flexibele formattering voor de behoeften van diverse enterprise- systemen.

Rapportering
De online rapporteringtool maakt een volledige weergave van de trackinggeschiedenis per product mogelijk, bestrijdt vervalsing en verstrekt aggregatie- en andere informatie.


 

Meer dan 60.000 tevreden klanten gingen u al voor!

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Verbruiksartikelen bestellen
0345 – 636 500
Service Helpdesk
0345 – 636 500