Software van Videojet

De combinatie van geavanceerde codeertechnologie met geïntegreerde softwareoplossingen vertelt u waar elk product zich bevindt… op een enkel scherm.

Coderen
Creëert, importeert en beheert unieke codes voor de tracking, de beveiliging en het beheer van de levenscyclus van de producten. Uitstekend schaalbaar

Beheer van de productielijn
Samenwerken met en controleren van cruciale elementen in de productielijn, inclusief een breed scala van printsystemen voor het aanbrengen van codes en visiesystemen voor de verificatie. Ondersteunen van een onbeperkt aantal aggregatieniveaus en een transactie-interface met systemen voor materiaalbehandeling en verpakkingebn verderop in de supply chain.
 

Distributie
Software van Videojet registreert productbewegingen en leveringstransacties en koppelt de verzending van producten aan specifieke bestemmingen. Geïntegreerd in diverse systemen voor magazijnbeheer en supply chain.

Gegevens
Treedt op als een verzamelpunt voor artikelgegevens, voor de interface en uitwisseling met uw ERP- of andere managementsystemen. Configureerbare automatische upload van gegevens en flexibele formattering voor de behoeften van diverse enterprise- systemen.

Rapportering
De online rapporteringtool maakt een volledige weergave van de trackinggeschiedenis per product mogelijk, bestrijdt vervalsing en verstrekt aggregatie- en andere informatie.


 

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen
Kies 2 voor Helpdesk, Planning en Service
Kies 3 voor Administratie en Bestellen van Verbruiksgoederen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.