Oplossingen voor verborgen codering

Oplossingen voor verborgen codering Verborgen codes zijn onzichtbaar voor de consumenten maar met behulp van speciale lezers zichtbaar voor de partners in het distributiekanaal.  

Ultraviolet (UV) en infrarood (IR) inkten

Onzichtbare fluorescerende inkten vormen discrete fluorescerende codes en merkinformatie die alleen in UV-licht of ander licht met hoge frequentie zichtbaar zijn.

Codes met UV- en IR-inkt kunnen met continuous inkjettechnologie en thermo inkjettechnologie worden aangebracht. Partners in uw kanaal kunnen deze gemakkelijk met beschikbare visietechnologieën lezen.

Verborgen codes zijn ook een ideale oplossing voor verpakkingen met weinig ruimte voor codes of met een opvallende merkbedrukking.

DataMatrix-codering

DataMatrix-codes zijn tweedimensionale barcodes met zwarte en witte cellen in een vierkant. Ze kunnen tekst of numerieke gegevens bevatten.

DataMatrix-codes zijn een krachtige tool voor merkbescherming, aangezien ze belangrijke informatie voor de supply chain en over het product kunnen bevatten. Wanneer ze vóór de productie aan de verpakking worden toegevoegd, kan men in elke stap van de productie en de distributie bijkomende gegevens over elk product traceren

Continue inkjet- en thermo inkjettechnologieën zijn ideale oplossingen voor het drukken van DataMatrix-codes met UV/IR, gekleurde of standaard zwarte inkt.

“ Als extra merkbescherming kunnen UV- en IR-codes gemakkelijk worden gecombineerd met unieke nummeringschema’s”

Dr Mike K.
Ph.D

Hoofdchemicus
Personal care, wire and cable high contrast,
security, UV cure bij Videojet

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.