Type kartonneermachines

Wat is het verschil tussen horizontale en verticale kartonneermachines?

Kartoneermachines worden onderverdeeld in horizontale en verticale kartonneermachines naargelang de positie waarin het karton doorheen de machine wordt gevoerd.


Verticale kartonneermachines

In verticale kartonneermachines wordt het karton doorheen de machine gevoerd in een verticale positie en het product wordt handmatig of automatisch ingevoerd, vaak bovenin de machine.Verticale kartonneermachines zijn geschikt voor de verpakking van “naakte” producten die via zwaartekracht kunnen of moeten worden gevoed en die naar gewicht of volume worden verkocht. Voorbeelden omvatten rijst, droge pasta, etc.


Horizontale kartonneermachines

In horizontale kartonneermachines wordt het product van de zijkant van het karton ingevoerd. Deze machines kunnen in continue of onderbroken modus werken met de optie van automatisch lateraal laden van het product in het karton en sluiting van de uiteinden met een thermoplastische toepassing of klep invoeging. Horizontale kartonneermachines worden gewoonlijk gebruikt in de verpakking van voedingsproducten zoals pizza’s en cakes, vacuümverpakte rijst of koffie, graanproducten, etc.


Aanbevolen artikelen

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Verbruiksartikelen bestellen
0345 – 636 500
Service Helpdesk
0345 – 636 500