Karton

Waar is karton uit opgebouwd?

Het karton bestaat uit een voorgesneden blanco plaat, vooraf gelijmd op de langere zijde , met de bedoeling het product te ontvangen door één uiteinde van het karton zelf in te voeren.


In het karton

De kartonneertoepassingen vereisen een perfecte coördinatie van meerdere stromen. Zij kunnen heel verschillende soorten materiaal, kartonnen structuren, afmetingen en vormen van het product en afdichtingsmethoden integreren. Het karton zelf wordt gevormd op basis van een vlakke vorm om een driedimensionale doos of lade te verkrijgen met complexe bewerkingen waarbij het karton wordt gevouwen of geniet. Het product wordt in het karton geplaatst met, bijvoorbeeld, een “pick-and-place” systeem of een robot. De doos wordt dan afgedicht en geladen in een afzonderlijk gevormd karton.


Buiten het karton

De kartoneerprocessen worden vaak gecoördineerd met blisterverpakking, samenvoeging, preparering en andere bewerkingen waardoor de invoer, sortering, het transport en andere noodzakelijk processen in deze procedure worden geïntegreerd. Voor de synchronisatie van al deze processen is een nauwkeurige positionering in elke locatie vereist, vaak aan hoge snelheid.


Compatibele producten

Bulk of voorverpakte voedingsproducten die verticaal moeten worden ingevoerd in kartonnen dozen, bijvoorbeeld droge pasta, graanproducten, zout, suiker, koekjes, diepvriesproducten, chocolade, snoepgoed, bloem en alle soorten dierenvoeding. Chemische producten zoals waspoeders of tabletten, meststoffen, pesticiden, zuiveringszout, lijm, voegmortel, en producten in poedervorm in het algemeen, maar ook vloeistoffen of andere producten die al verpakt zijn in zakken, flessen of flacons. Producten zoals metalen of plastic materiaal, plantenzaden, traditionele of vernieuwende producten, al of niet gerangschikt, worden geanalyseerd en verpakt met de meest geschikte apparaten.


Aanbevolen artikelen

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.