Codeer- en markeertechnologie van Videojet

Misschien nog wel meer dan in andere sectoren vereisen verpakkingen voor farmaceutica en medische uitrustingen variabele coderingen van de hoogste kwaliteit.

Leesbaarheid en contrast zijn uiterst belangrijk voor wettelijke codes, traceerbaarheidscodes en barcodes die onder hoge snelheid worden gelezen.

Naast tal van serialisatiecodeeroplossingen kan Videojet IQ/OQ-validatiepakketten en printers leveren waarmee u eenvoudiger aan deel 2, technische beheersingsmaatregelen, van 21 CFR kunt voldoen en tegemoet kunt komen aan uw documentatiebehoeften.Thermo Inkjet (TIJ)

Contactloos met inkt printen door middel van warmte- en oppervlaktespanning om inkt op een verpakkingsoppervlak aan te brengen. Wordt doorgaans gebruikt om 2D DataMatrix-codes en andere barcodes te printen.

Lasermarkeersystemen

Een straal infraroodlicht die door een aantal kleine spiegels op nauwkeurige wijze wordt bestuurd om markeringen te maken, waarbij de hitte van de straal inwerkt op het verpakkingsoppervlak.

Labelprinter Applicator (LPA)

Drukt en plaatst labels met verschillende groottes op allerlei verschillende verpakkingstypes.Continuous Inkjet
(CIJ)

Vloeistofgebaseerd en contactloos tot 5 tekstregels, 2D-barcodes en afbeeldingen printen op diverse soorten verpakkingen via bewegende systemen.

Thermo Transfer Overprinten (TTO)

Een digitaal regelbare printkop die inkt van een lint smelt en direct op flexibel folie aanbrengt, zodat er in realtime coderingen in hoge resolutie zichtbaar worden op de verpakkingen.

Dooscoderen
(LCM)

Contactloos printen van meerdere soorten gegevens (alfanumeriek, logo’s en barcodes), vooral gebruikt voor secundaire verpakkingen zoals dozen.