Integreer coderen in uw hele productielijnIntegreer coderen
in uw hele productielijn

Serialisatie wordt wereldwijd gezien als de onmisbare eerste stap voor het identificeren van farmaceutische producten en voor het beheersen van het proces van productie tot gebruik. De doeltreffende en compatibele serialisatie van farmaceutica bestaat uit het aanbrengen van 2D DataMatrix-codes op elk product, zodat het uniek is en kan worden geïdentificeerd en getraceerd door de gehele supply chain.

We beseffen dat leesbaarheid en contrast imperatief zijn als het om conformiteit, traceerbaarheid en hoge leessnelheden gaat. Naast tal van serialisatie-codeeroplossingen kan Videojet validatiepakketten en printers leveren die het u eenvoudiger maken om aan deel II, technische beheersingsmaateregelen, van 21 CFR te voldoen en de eisen op het gebied van documentatie na te leven.

PDF downloaden
integrate-printing-image


Bij 66% van de productielijnen die niet klaar zijn voor serialisatie, staat voor de komende 12 maanden geen actie gepland
‘Wat u moet weten’
Serialisatie
Videojet voorziet
uw productielijn van de
allerbeste codeertechnologie


… ongeacht uw verpakkingstechnologie.

Wij bieden de technologieën die hoogwaardige coderingen binnen uw verpakkingslijn mogelijk maken. upstream, downstream of binnen het verpakkingssysteem zelf:

Dozenverpakkingsmachine:
Geïntegreerd in de dozenverpakkingsmachine of op de uitvoertransportband. Printen kan ook bovenstrooms op de dozenverpakkingsmachine plaatsvinden op de primaire verpakking.


Controleweger:
Code-integratie met controleweeguitrusting benut de nauwkeurige material handling van de controleweger om de print- en DataMatrix-kwaliteit te verbeteren.


Transportband met zijgreep:
Markeert zowel zichtbare als verborgen codes aan de boven- of onderkant van farmaceutische flessen. De code kan eenvoudig geverifieerd worden wanneer de fles zich op de transportband bevindt.


Labels op flessen:
Tal van opties voor het markeren van het label voorafgaand aan het aanbrengen. De nauwkeurige labelcontrole vereenvoudigt het printen van hoogwaardige alfanumerieke codes en barcodes


Sterwiel voor buisjes/ampullen:
Nauwkeurige beweging van het sterrenwiel biedt de nauwkeurigheid van de druppelplaatsing, cruciaal voor traceerbaarheidscodes op kleine farmaceutische verpakkingen.


Thermovormer:
Nauwkeurige integratie van mechanica en bediening zorgen voor een hoogwaardige markering op webgebaseerde materialen, waaronder blisterfolies en andere barrièrefolies.

We streven er steeds opnieuw naar om onze internationale ervaring in te zetten om ervoor te zorgen dat u in de beste, ideale markeertechnologie voor elke toepassing investeert en om deze rechtstreeks in uw productielijn op te nemen voor maximale efficiëntie met minimale onderbreking.

Video bekijken

.. ongeacht de controle van de lijn

Videojet-systemen integreren met de stroom van informatie:


 

Asynchrone communicatie:
Hiermee kan de printer ongewenste informatie naar het lijnbeheersysteem sturen. Deze functionaliteit biedt de voordelen van zowel actieve kennisgeving van een printergebeurtenis als minder netwerkverkeer. Dit komt neer op snellere meldingen en hogere potentiële doorvoer. 


 

Bufferbeheer:
Serialisatieoplossingen stellen verschillende vereisten aan printergeheugen.
Videojet-printers kunnen worden geconfigureerd om gebufferd of niet-gebufferd te printen overeenkomstig de gegevensaanvoerstroom. Intelligent coderen kan communiceren welke nummers nog steeds beschikbaar zijn, waardoor ongebruikte codes kunnen worden hergebruikt en hun investering wordt beschermd.


Unicode:
Met de Unicode-functie, kunnen printers meer dan 1.000.000 karakters coderen. Dat biedt toegang tot een groter aantal wereldwijde talen.

Ontdek meer over de integratiemogelijkheden van de codeer- en markeerapparaten van Videojet.

Videojet-systemen zijn geschikt voor het coderen met hoge productiesnelheden zonder dat dit ten koste gaat van de printresolutie. De uptime wordt gemaximaliseerd in elk systeem.


Serialisatie, zorgt voor compatibele codes –
wij helpen u graag verder
 

Om uw lijn en uitrusting op codes voor te bereiden is een gedegen planning vereist. Videojet kan u helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor uw productielijn. Videojet werkt nauw samen met de grootste OEM’s om ervoor te zorgen dat onze printers precies in uw bestaande lijnen passen en uw codeerproces perfect is afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

De eenvoudigste oplossing voor
de meest complexe codes.

Inclusief externe printercontrole voor cruciale codeertoepassingen.

Meer informatie