Coderen in de automotive- en luchtvaartindustrie

Suntest

Zie hoe u van coderen en markeren een naadloze factor in de automotive- en luchtvaartindustrie kunt maken

Neem contact met ons op voor verkoop: +31-85-8882-468

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.

aero-1

Oplossingen voor het markeren van onderdelen voor vrijwel iedere productie-instelling in de luchtvaartindustrie

Coderen is essentieel voor het traceren van luchtvaartonderdelen binnen de gehele supply chain en het kan lastig zijn om te integreren in uw productieproces. Aan de vereiste specificaties voldoen tot het beheren van verschillende codes voor verschillende onderdelen, Videojet kan u helpen aan bijna alle codeerbehoeften in de luchtvaart te voldoen.

Meer info
aero-auto-applications

Zie codevoorbeelden van algemene toepassingen in de automotive- en luchtvaartindustrie

Videojet heeft een oplossing om op vrijwel elk type onderdeel of verpakking te printen zoals op metaal, plastic, rubber, composietmaterialen, keramiek, glas en meer.
 

Weergeven
aero-auto-3

Welke codeeroplossingen voor welke automotive onderdelen?

Met voertuigen die uit duizenden unieke onderdelen van diverse soorten materiaal bestaan, kan coderen en markeren in de automotive- industrie erg complex worden. OEM-aangedreven veranderingen in de materiaal specificaties en codeervereisten zorgen alleen voor extra complexiteit.

Het coderen en markeren is misschien maar een klein deel van uw productieproces, maar kan een groot verschil maken voor uw productiviteit.
 

Meer informatie


 


Het selecteren van de juiste inkt voor uw toepassing

Het vinden van de beste inkt is essentieel voor het printen van codes die aan de vereiste specificaties voor prestaties en duurzaamheid voldoen. Het is ook belangrijk dat het codeerproces een probleemloos onderdeel van uw productielijn is.
 

Ontdek hoe

Oplossingen voor codenaleving om dure fouten te voorkomen

Lees meer over de software-oplossingen die Videojet biedt om operatorfouten te voorkomen bij code-invoer en codeselectie. Help herproductie en kostbare productweigeringen van uw klanten te voorkomen door de juiste code keer op keer op het juiste product krijgen.
 

Meer info

We hebben onafhankelijke onderzoeken uitgevoerd onder meer dan 300 professionals uit de automotive- en luchtvaartindustrie om de belangrijkste codeer- en markeerprioriteiten te identificeren.
Dit vinden zij