Recente persberichten

Nieuwe Videojet Continuous inkjetprinter zorgt voor betere prestaties voor dagelijks gebruik

Nieuwe Videojet Continuous inkjetprinter zorgt voor betere prestaties voor dagelijks gebruik

De nieuwe Videojet 1580 continuous inkjet printer (CIJ) levert meer uptime en lagere Total Cost of Ownership (TCO) door de prestaties van de printer te beoordelen en verbeteren

CHICAGO – 28 augustus 2018  – Videojet heeft meer dan 40 jaar ervaring in de markt voor continuous inktjet codering en is enthousiast over de lancering van de nieuwe Videojet 1580 CIJ-printer. De Videojet 1580 is ontwikkeld om moeiteloos te coderen en levert blijvende uptime tijdens de dagelijkse bediening, terwijl operatorfouten worden geminimaliseerd en de Total Cost of Ownership (TCO) wordt verlaagd.

Fabrikanten kunnen zich concentreren op hun primaire taken voor de productielijn, wetende dat de Videojet 1580 hoogwaardige codes blijft printen op hun producten met minimale gebruikersinterventie. De nieuwe Videojet 1580 is uitgerust met Videojet OPTIMiZE-software die de printerprestaties, operatorgedrag en omgevingsparameters analyseert om operators op een interactieve manier te helpen bij het corrigeren van suboptimaal printergebruik dat kan leiden tot ongeplande downtime en een nadelige invloed kan hebben op de lijnproductiviteit. Operators worden ondersteund bij hun interacties met de printer door middel van ingebouwde instructievideo’s.

Fabrikanten kunnen ongeplande downtime voorkomen en hun Total Cost of Ownership verbeteren door middel van tips die de printer genereert op basis van de huidige inkjet printerwerking,” aldus Anthony Blencowe, Global Business Unit Director bij Videojet. “De Videojet OPTIMiZE-tool geeft fabrikanten suggesties over het verbeteren van de tussenkomst van operators, omgevingsomstandigheden rond de printer, en advies over printeronderhoud.”

In veel productie-omgevingen, wordt downtime van de lijn vaak veroorzaakt door operatorfouten, en niet door machinestoringen. De Videojet SIMPLICiTY™-gebruikersinterface is ontworpen om interacties door de operator te verminderen, waardoor potentiële gebruikersfouten worden voorkomen via een eenvoudig te bedienen 10″ touchscreendisplay. Deze geavanceerde Code Assurance-functie biedt intelligente berichtmogelijkheden en aanpasbare interfaces met ingebouwde wizards waarmee operators alleen de opties zien die ze nodig hebben, wat de kans op fouten door de operator vermindert.

De Videojet 1580 vertrouwt op een combinatie van technologieën die uptime verbeteren. Een ingebouwde reservetank voor make-up stelt de printer in staat om nog minimaal 8 uur door te draaien als de cartridge leeg is, waardoor operators ruim op tijd gewaarschuwd worden dat vervanging nodig is en deze op een gewenst moment verwisseld kan worden zonder onvoorziene stilstand. Door de bewezen geperforeerde nozzle met optionele Videojet CleanFlow™-technologie, is het mogelijk om minder frequent te reinigen waardoor langere runs en consistente printprestaties ontstaan. Operators kunnen ook snel routine-onderhoud uitvoeren met eenvoudig te vervangen Videojet SmartCell™ kleurgecodeerde printercomponenten. Deze onderdelen zijn ontworpen om gemakkelijk te vervangen tijdens voorspelbare vervangingsintervallen zonder dat er ongeplande downtime ontstaat.

Met optionele VideojetConnect™ Remote Service, biedt de Videojet 1580 ingebouwde Remote Service-mogelijkheden. Hiermee krijgt u direct toegang tot het grootste netwerk van CIJ-experts ter wereld, waarbij de Videojet-monteur wordt verbonden met uw productielijn en onmiddellijke hulp kan bieden, zonder dat er iemand ter plaatse moet komen. Deze virtuele toegang kan fabrikanten helpen sneller te herstellen van stilstand, en te zorgen voor meer uptime, terwijl intern onderhoud wordt geminimaliseerd.

 

De Videojet 1580 CIJ-printer is ontwikkeld om zijn eigen gezondheid continu te analyseren en biedt klanten de gemoedsrust van minimale ongeplande downtime, evenals de mogelijkheid om zijn eigen vitale functies te verbeteren om de dagelijkse printerprestaties en doorlopende kosten te verlagen. De Videojet 1580 CIJ-printer: vitale functies voor dagelijkse verbetering.

 

Ga voor meer informatie over de Videojet 1580 CIJ-printer naar: www.videojet.nl/1580

 

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en productlevenscyclus-diensten. Ons doel is om met producenten van verpakte consumentengoederen en farmaceutische en industriële goederen samen te werken die hun productiviteit willen vergroten, hun merken willen beschermen en de trends en regelgeving vanuit de branche voor willen blijven. Dankzij onze experts en onze vooruitstrevende positie op het gebied van continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, Thermo Transfer Overprinten (TTO), dooscoderen en -etikettering en printen op brede verpakkingen, heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. Onze klanten vertrouwen erop dat Videojet-producten dagelijks meer dan tien miljard producten kunnen bedrukken. Direct Operations biedt ondersteuning aan klanten voor verkoop, toepassing, service en training met wereldwijd meer dan 4000 teamleden in 26 landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen.