COVID-19

Normaal gesproken komen we graag bij onze klanten langs. Zo vormen we een haarscherp beeld van hetgeen er bij jullie speelt, en hoe wij jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Door de uitbraak van het coronavirus, en de genomen maatregelen, staat de hele wereld op zijn kop, en zoeken wij naar manieren om toch veilig met elkaar in contact te blijven. Geplande advies- en verkoopafspraken gaan op locatie voorlopig niet door en onze account managers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dat doen we zolang het noodzakelijk is. Natuurlijk blijven we graag in contact met u door middel van applicaties zoals Skype, Microsoft Teams en andere oplossingen.

Bent u opzoek naar informatie over nieuwe codeeroplossingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0345 – 636 513.


Service

Onze Service Engineers komen uiteraard langs, onder voorwaarden, bij dringend onderhoud of bij dreigende stilstand door storing. Mogelijk hebben we nog geen zakelijke relatie gevormd, en heeft u te maken met uitdagingen rondom het coderen? Natuurlijk helpen we ook u graag om de productie draaiende te houden. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via 0345 – 636 522.


Bestellingen plaatsen en storingen melden

Vanzelfsprekend blijven we bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, onder andere via ons telefoonnummer 0345 – 636 500. Zo kunt u supplies bestellen en onze helpdesk bereiken. Ons kantoor is minimaal bezet, maar we staan volledig voor u klaar om vragen te beantwoorden en orders te verwerken.


Hulp op afstand

U kunt gratis gebruikmaken van hulp op afstand met VideojetConnect™ Remote Service. Dit bieden we tijdelijk kosteloos aan om uw personeel zo veilig mogelijk van technische support te kunnen voorzien. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 0345 – 636 522.


Het coronavirus laat duidelijke sporen na, zowel op zakelijk gebied als op onze maatschappij. Terwijl ook wij ons best doen om de verspreiding te remmen, streven wij er ook naar om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Aarzel niet om contact op te nemen als wij u op enige wijze ook maar kunnen helpen.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen die geraakt is door dit virus. Een goede gezondheid en veel sterkte toegewenst in deze uitdagende periode! 


Neem contact met ons op

Verkoop codeeroplossingen
0345 – 636 513