Extrusie: transformeer uw productielijn

Wat is Extrusie?

Extrusie, vaak aangeduid als dieptrekken, is een veelzijdige productietechnologie die een revolutie teweeg heeft gebracht in de vervaardiging van een breed scala aan producten. Het is een proces waarbij extruders, die tot de kern van industriële machines behoren, vaste en visceuze media door een opening in een matrijs persen om complexe vormen en structuren te creëren.

De impact van extrusie in industriële toepassingen

De techniek van extrusie wordt niet alleen toegepast in de creatie van diverse producten, maar speelt ook een cruciale rol in de optimalisatie van uw productielijn. Automatische draadverwerkingsmachines, bijvoorbeeld, zijn onmisbaar in de kabelindustrie voor taken zoals het verwijderen van isolatie en het precies strippen en snijden van draden.

Innovatie in markering en identificatie

Daarnaast wordt extrusietechnologie ingezet voor het afdrukken van barcodes, reclame, productnamen, batchnummers en meer op kabels, meestal met behulp van industriële inkjetprinters. Deze gedetailleerde en duurzame markeringen zijn essentieel voor productidentificatie en kwaliteitscontrole binnen de productieomgeving.

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.