Veelgestelde vragen postbarcodes

Hieronder wordt de volgende informatie gegeven:


Hoe worden postprinters van Videojet gebruikt?

Postprinters van Videojet worden geïntegreerd met postsorteersystemen en brengen afbeeldingen aan onder hoge snelheid zonder dat de media worden aangeraakt. Postbedrijven over de hele wereld brengen veel verschillende soorten streepjescodes en andere afbeeldingen aan met zichtbare of onzichtbare inkt.
Bovenkant pagina


Welke streepjescodes kunnen er worden geprint?

Naast de vele postspecifieke streepjescodes zoals de Mail®-code (IMB), code / geen code, en de Royal Mail-code, kan de postprinter van Videojet (de 37pc) ook de tijd, datum, alfanumerieke tekens en aangepaste afbeeldingen voor postzegelannuleringen printen.
Bovenkant pagina


Welke inktsoorten zijn er?

Videojet heeft een aantal inktsoorten voor posttoepassingen samengesteld op basis van water en op basis van solvent. We bieden onder andere inkt in de kleuren fluorescerend rood/oranje, zwart, en onzichtbaar fluorescerend. Videojet kan inkt ontwikkelen die op de veiligheids- en toepassingsvereisten van de klant is afgestemd.
Bovenkant pagina


Wat zijn de printsnelheden?

Er zijn printsnelheden van meer dan 4 meter per seconde mogelijk voor de meeste streepjescodes. De exacte printsnelheid is afhankelijk van de streepjescodeafstand (coderuimte). De maximale printsnelheid is 4230 streepjescodes per seconde. De printsnelheid voor het printen van karakters is 1388 karakters per seconde.
Bovenkant pagina


Welke interfacesoorten zijn er beschikbaar?

Er zijn printers beschikbaar met parallelle of seriële (RS232) interfaces. De RS232-interface werkt met 115.2 Kbaud.
Bovenkant pagina

Meer dan 60.000 tevreden klanten gingen u al voor!

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Verbruiksartikelen bestellen
0345 – 636 500
Service Helpdesk
0345 – 636 500