Videojet Track & Trace Forum op Interpack 2017 Düsseldorf, Duitsland

4 – 10 mei 2017
Hal 6 – galerij 03

Verspil uw tijd niet.


Ontmoet de meest toonaangevende track en trace leveranciers ter wereld op één locatie en ontdek de nieuwste innovaties.

Gezien het toenemende aantal vervalste geneesmiddelen en de naderende deadlines voor serialisatierichtlijnen overal ter wereld, bevindt de farmaceutische industrie zich nu in een cruciale fase. Aandeelhouders in de farmaceutische supply chain zijn verantwoordelijk voor het bijwerken van hun productielijnen om te voldoen aan de nieuwe voorschriften en, belangrijker, om maximale veiligheid van patiënten te garanderen.

Om de verschillende vragen met betrekking tot een efficiënte implementatie van serialisatie te beantwoorden, organiseert Videojet een Track & Trace Forum op de Interpack 2017-beurs. Bij het forum, zullen toonaangevende track en trace leveranciers hun nieuwste oplossingen voor serialisatie tonen en advies geven gebaseerd op beproefde implementaties.

“Ons forum is een unieke kans voor bezoekers om de meest toonaangevende track en trace leveranciers op één locatie te ontmoeten. Bovendien kunnen bezoekers ons brede scala aan codeeroplossingen ervaren en meer te weten komen over onze Code2Carton-testservice“, aldus Thierry Protas, Global Pharma Director bij Videojet.

Tot dusver nemen ACG Inspection, Antares Vision, Robert Bosch Packaging Technology, Jekson, Laetus, Optel Vision, PCE, scanware, Seidenader en Systech deel aan het forum.Bent u
klaar voor
serialisatie?


Wij wel.


Hal 6 – galerij 03
INTERPACK, 4 – 10 mei 2017
Düsseldorf, Duitsland

Brochure downloaden