Producten & oplossingen van Videojet

Specifieke toepassingen vragen om innovatieve codeeroplossingen

Kleinkarakter-inkjetsystemen

Kleinkaraktersystemen worden gebruikt voor het rechtstreeks printen van variabele gegevens zoals vervaldata en shiftcodes op kleine oppervlakken van massaproducten. De continue inkjetmethode, die het printen van kleine lettertypen mogelijk maakt, kan voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. 

Tijdens het printen via deze methode wordt de inktstraal met onderbrekingen op het product aangebracht. Hierdoor kunnen razendsnel tekens, afbeeldingen en zelfs barcodes van een hoge kwaliteit worden geprint. Deze methode is ook geschikt voor speciale toepassingen zoals het printen van lichtgekleurde tekens op een donkere ondergrond.
Meer lezen

Grootkarakter-inkjetsystemen

De grootkaraktersystemen van Videojet worden met name gebruikt voor het markeren van secundaire verpakkingen zoals kartonnen dozen. Verschillende soorten materiaal kunnen worden bedrukt met tekst, afbeeldingen en barcodes in middelgrote en grote lettertypen. 

Voor deze systemen worden twee verschillende technieken gebruikt. De impulsjet-methode werd oorspronkelijk ontwikkeld voor kantoorgebruik. Maar inmiddels is de methode verder ontwikkeld, en nu ook geschikt gebleken voor industriële productie-omgevingen. De klepmethode is technisch gezien het meest eenvoudig te implementeren en wordt primair gebruikt voor het markeren van kartonnen dozen.
Meer lezen

Lasermarkeersystemen

In sommige gevallen kan het markeren met vloeistof tot problemen leiden en kan een lasersysteem een goed alternatief zijn. Lasersystemen zijn schoon en zijn bij uitstek geschikt voor een snelle productverwerking. 

Met de laserstraal kan een permanente markering worden aangebracht op diverse producten. Afhankelijk van het materiaal worden verschillende methoden gebruikt. Harde materialen, zoals metaal, worden bijvoorbeeld gegraveerd met de laserstraal.
Meer lezen

Thermotransfer-printers

De thermotransfer-technologie is de beste optie voor het markeren van flexibel verpakkingsmateriaal. Bovendien is het een kostenbesparende methode, omdat geen etiketten nodig zijn. Verpakkingsmateriaal zoals plastic folie kan via deze methode vrijwel volledig worden bedrukt. Deze systemen worden dan ook primair in de voedingsindustrie gebruikt.
Meer lezen


Etiketteersystemen

De modulaire, robuuste etiketteersystemen van Videojet zijn bijzonder flexibel omdat zij naadloos in bestaande systemen kunnen worden ingebouwd. Alle systemen zijn eenvoudig in het gebruik. 

Afhankelijk van uw eisen kunt u kiezen uit systemen met een grote laadcapaciteit, uiterst nauwkeurige systemen of systemen met een uitzonderlijk hoge snelheid. Dankzij het grote aantal mogelijkheden zult u snel de ideale oplossing vinden. Zo zijn er speciale systemen voor het etiketteren van holle en bolle oppervlakken en systemen voor het etiketteren van hoeken.
Meer lezen


Industriële grafische systemen en adresseersystemen

Adresseersystemen zijn voor veel bedrijven een uitkomst. Zij maken het contactloos en snel printen van tekst, logo’s, afbeeldingen en barcodes mogelijk. De systemen worden vaak gebruikt voor het adresseren van reclamedrukwerk, catalogi en tijdschriften.

Maar ook op de administratieve afdelingen van overheidsinstanties en scholen zijn adresseersystemen niet meer weg te denken. 
Meer lezen

Direct contact

Voor Advies en Aanschaf van Nieuwe Systemen bel ons op: +31-85-8882-468

Voor een keuzemenu, belt u alstublieft: 0345 – 636 500

Kies 1 voor advies en aanschaf van nieuwe systemen
Kies 2 voor technische vragen of storingen
Kies 3 voor serviceplanning
Kies 4 voor administratie en bestellingen

×

Binnen 1 werkdag bespreken we uw perfecte oplossing.