Meld u nu aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van industriële trends en de nieuwste codeer- en markeeroplossingen.

New coding demands for personal hygiene producers

De visuele impact van gedecoreerde hygiëneproducten optimaliseren

Naarmate bedrijven in de branche van persoonlijke hygiëne zich steeds meer toeleggen op de optimalisatie van de algemene uitstraling van hun producten om klanten te imponeren, gaan zij steeds meer op zoek naar productdecoratieoplossingen zoals flexografisch en digitaal printen.

Videojet heeft digitale printoplossingen en de ongeëvenaarde inktexpertise die u nodig heeft om de ideale decoratie voor uw toepassingen te krijgen.
Technologieoplossingen voor UDI-naleving

De beste codeertechnologie selecteren is afhankelijk van het substraat waarop wordt geprint en er moet worden nagedacht over poreuze en niet-poreuze materialen.

Voor het markeren van contrastrijke 2D DataMatrix-codes op kartonnen dozen of flexibele folies, kunnen de Thermo inkjet-printers van Videojet UDI-naleving leveren samen met een aantal operationele voordelen.
UDI Compliance
Vond u dit nuttige informatie?
Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste codeernieuws voor cosmetische producten, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke producten

CONTACT VIDEOJET

Bel ons voor:

Informatie & Sales:
0345 - 636 513

Service & Supplies:
0345 - 636 500

Chat met een specialist

Een e-mail sturen

Volg ons op:

© 2020 Videojet Technologies, Inc.